Maas Autogroep inspireert met vernieuwde ŠKODA showroom en voordeelacties

Maas Autogroep inspireert met vernieuwde ŠKODA showroom en voordeelacties


Geplaatst op: 7 oktober 2015

Het is feest bij Maas Autogroep in Nieuwkoop, want de vernieuwde showroom is geopend! De officiële ŠKODA dealer van Het Groene Hart viert dit met veel ŠKODA voordeel dat oploopt tot 2300 euro. Daarnaast kun je tijdelijk extra profiteren van inruilvoordeel op diverse modellen. Alle nieuwe en gebruikte ŠKODA modellen vind je in Nieuwkoop. Voor service en onderhoud kunnen ŠKODA rijders ook terecht bij Maas Autogroep in Alphen aan den Rijn en Uithoorn.

Sfeervolle showroom
Sales medewerker Niels van der Voorn vertelt: “De nieuwe showroom is sfeervol ingericht in de moderne stijl van ŠKODA. Tussen de fraaie ŠKODA modellen zijn werkplekken gecreëerd voor de verkoopmedewerkers. Het nieuwste model de ŠKODA Superb Combi wordt met trots gepresenteerd. De voorgevel van het pand is verfraaid, de wachtruimte is smaakvol ingericht en we hebben een mooie wand met kleurstalen. Ook nieuw is de carconfigurator waarmee je zelf jouw ŠKODA samenstelt“.

Nieuwe ŠKODA Superb Hatchback en Combi
De nieuwe ŠKODA Superb Hatchback en Combi zijn te bewonderen in de showroom. De neus met de brede gril, de scherp gesneden koplampen en contouren zorgen voor dynamiek. De Combi is een gespierde station die efficiency en ruimte weet te koppelen aan stijl en comfort. Een imponerende stationwagen die even makkelijk is in te zetten voor business als pleasure. De ŠKODA Superb combi is beroemd om zijn ruimtelijke karakter. En dat heeft een reden: 660 liter aan laadruimte en met neergeklapte achterbank zelfs 1.950 liter.

Ook service voor Audi, VW en VW Bedrijfswagens
“Niet alleen komen in dit nieuwe, hypermoderne ŠKODA-pand onze modellen nog beter tot hun recht. Ook onze service blijft van hoog nivau. Want die vertrouwde service is natuurlijk een van die zaken die nooit zal veranderen bij Maas Autogroep! En uiteraard blijft iedereen van harte welkom voor onderhoud en reparatie aan Audi’s, Volkswagens en Volkswagen Bedrijfswagens in onze vestiging in Nieuwkoop“, aldus van der Voorn.

De nieuwe showroom, het ŠKODA voordeel tot 2300 euro en de nieuwe ŠKODA Superb zijn genoeg redenen om een kijkje te komen nemen in de nieuwe showroom in Nieuwkoop. Maas Autogroep heet belangstellenden van harte welkom in het filiaal aan de Nieuwveenseweg 7 in Nieuwkoop. Al het actievoordeel is te vinden op de website: www.maasautogroep.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maas Autogroep inspireert met vernieuwde ŠKODA showroom en voordeelacties

Het is feest bij Maas Autogroep in Nieuwkoop, want de vernieuwde showroom is geopend! De officiële ŠKODA dealer van Het Groene Hart viert dit met veel ŠKODA voordeel dat oploopt tot 2300 euro. Daarnaast kun je tijdelijk extra profiteren van inruilvoordeel op diverse modellen. Alle nieuwe en gebruikte ŠKODA modellen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: