001 -Family
Kids in the mix op zaterdag 10 oktober in De Scheg

Kids in the mix op zaterdag 10 oktober in De Scheg


Geplaatst op: 8 oktober 2015

Uithoorn - Op zaterdag 10 oktober wordt er een beetje gegriezeld in het thema ‘Days Before Halloween’. De dresscode is Halloween en het is leuk als de kinderen verkleed komen, maar dat is uiteraard niet verplicht! Bij de minidisco wordt ervoor gezorgd dat het niet te griezelig wordt. Binnen het thema zijn er speciale griezelige gasten, fotoshoot, schminken en glittertattoo's.

Kids in the mix bestaat al 15 jaar voorheen in The Mix. En nu elke 2e zaterdag van de maand in De Scheg. Eerst een minidisco van 16:00 uur tot 17:30 uur voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en daarna een kinderdisco van 19:00 tot 21:30 uur voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Een entree kaartje voor de minidisco of de kinderdisco is bij Jamin Zijdelwaard in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 3,50 en ook aan de deur. Wel geldt: vol = vol. Er worden lage horecaprijzen gehanteerd tijdens de mini en kinderdisco.

DJ Edwin van Happy Power is net als altijd weer de DJ, maar dit keer even anders.

Als mensen liken op de Facebook pagina ‘kids in the mix uithoorn’, dan blijven ze op de hoogte van thema's, nieuwtjes en foto's.

Zien wij jullie ook op weer op de gezelligste en leukste disco van Uithoorn speciaal voor kids?


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kids in the mix op zaterdag 10 oktober in De Scheg

Uithoorn - Op zaterdag 10 oktober wordt er een beetje gegriezeld in het thema ‘Days Before Halloween’. De dresscode is Halloween en het is leuk als de kinderen verkleed komen, maar dat is uiteraard niet verplicht! Bij de minidisco wordt ervoor gezorgd dat het niet te griezelig wordt. Binnen het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: