001 -Family
Komende periode weer cursussen bij Stichting 'Paraplu'

Komende periode weer cursussen bij Stichting 'Paraplu'


Geplaatst op: 9 oktober 2015

Regio - De komende periode starten er weer curssen bij de 'Paraplu'. Hiernonder een overzicht.

Skype

In deze workshop behandelen we hoe u Skype kunt downloaden en installeren, contactpersonen kunt toevoegen, instellingen aanpassen en bellen via de computer, tablet of smartphone. De workshop wordt verzorgd door een docent van Seniorweb op woensdag 28 oktober van 09.30-11.30 uur. Kosten € 12,50.
Breng uw laptop, tablet en / of smartphone mee.

Italiaans Beginners vervolg
Deze cursus is voor diegenen die al een cursus Italiaans voor beginners hebben gevolgd of al enige kennis van het Italiaans hebben. Docente Nadescha Lindenbergh verzorgt deze cursus gedurende 20 dagdelen, op woensdag van 19:30 - 20:45 uur, te beginnen op 28-10-2015 t.m. 30-03-2016. Kosten € 62,00.

Opfriscursus Verkeer en Veiligheid en Rijtest
De cursus is bestemd voor bestuurders die (al) geruime tijd hun rijbewijs hebben. In de loop der jaren is veel gebeurd en vernieuwd in de Wegenverkeerswet waarvan de meeste bestuurders nauwelijks afweten. In de cursus worden de laatste ontwikkelingen van de verkeersregels uitgelegd. De opfriscursus wordt geleid door een instructeur van Alblas verkeersschool.

Tijdens of aansluitend aan de Opfriscursus bestaat de mogelijkheid voor een vrijblijvende rijtest met een instructeur, waarin gekeken wordt of iemand aan de norm van het CBR voldoet in geval van een verplichte rijtest. Dit kan zijn voor het verlengen van het rijbewijs na het 75e jaar, of bij een lichamelijke beperking of medicijngebruik. Of u doet het gewoon als herhalingstest. De rijtest duurt 20 minuten.

Kosten rijtest € 17,00 aan de docent/rij-instructeur te voldoen. De rijtest start vanuit de locatie van de 'Paraplu'.
De cursus vindt plaats op woensdag 28 oktober van 18:00 - 20:00 uur
Kosten: € 25,00

Cultuurgeschiedenis van de oudheid
Deze korte cursus geeft een inzicht van de basis waarop onze samenleving is gebouwd. De samenhang tussen staat, religie, cultuur, economie en oorlogsvoering. De cursus wordt gepresenteerd met veel dia's, want dan alleen wordt het boeiender en inzichtelijker.
De cursus bestaat uit drie onderdelen: Staatsvorming, Cultuur e Religie.
De cursus is gebaseerd op het boek: Cultuurgeschiedenis van de oudheid van Nathalie de Haan en Stephan Mols en wordt verzorgd door Martin van der Voort
gedurende 3 dagdelen, op woensdag van 20:00 - 22:00 uur, te beginnen op 28 oktober 2015. Kosten € 24,00

Het Moderne Stilleven in Acrylverf
In deze korte cursus oefenen we in het schilderen van moderne stillevens met behulp van kleurrijke onderwerpen. Tijdens deze cursus ontdekt u welke mogelijkheden acrylverf te bieden heeft. Schetsen en tekenen zullen hier zeker ook aan bod komen. De cursus is toegankelijk voor zowel beginners als voor gevorderden. Docent Nel Huurman verzorgt deze cursus gedurende 6 dagdelen, op vrijdag van 13:30 - 16:00 uur te beginnen op 30 oktober a.s. Kosten € 53,00.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de “Paraplu”, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Komende periode weer cursussen bij Stichting 'Paraplu'

Regio - De komende periode starten er weer curssen bij de 'Paraplu'. Hiernonder een overzicht. Skype In deze workshop behandelen we hoe u Skype kunt downloaden en installeren, contactpersonen kunt toevoegen, instellingen aanpassen en bellen via de computer, tablet of smartphone. De workshop wordt verzorgd door een docent van Seniorweb … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: