001 -Family
Geslaagde Open Dag bij Dierenarts Annemieke Calis

Geslaagde Open Dag bij Dierenarts Annemieke Calis


Geplaatst op: 9 oktober 2015

Uithoorn - Zaterdag 3 oktober waren belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de dierenartsenpraktijk van Annemieke Calis. Er waren veel geïnteresseerde bezoekers en de rondleiding door de praktijk viel in de smaak. Met name het laboratorium, de couveuse en het röntgenapparaat werden met belangstelling bekeken en er werden vele vragen beantwoord. De vernieuwde cursusruimte was te bezichtigen en hier werd meer informatie gegeven over het cursusprogramma dat deze maand gaat starten.

De eerste avond vindt plaats op 26 oktober. Er is dan de mogelijkheid om onder begeleiding zelf een speeltouw voor de hond te maken. De kosten zijn € 5,- per persoon, dit is inclusief koffie en thee en patroon plus instructie voor thuis. De deelnemers dienen zelf een oude spijkerbroek of fleecedeken mee te nemen die kapot mag en een schaar. Aanmelden is noodzakelijk in verband met de beschikbare ruimte. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of voor aanmelden telefonisch contact op nemen met Dierenarts Annemieke Calis via 0297-565989.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde Open Dag bij Dierenarts Annemieke Calis

Uithoorn - Zaterdag 3 oktober waren belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de dierenartsenpraktijk van Annemieke Calis. Er waren veel geïnteresseerde bezoekers en de rondleiding door de praktijk viel in de smaak. Met name het laboratorium, de couveuse en het röntgenapparaat werden met belangstelling bekeken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: