001 -Family
Hanke Bruins Slot bezoekt ALV CDA De Ronde Venen

Hanke Bruins Slot bezoekt ALV CDA De Ronde Venen


Geplaatst op: 9 oktober 2015

De Ronde Venen - Na de pauze van onze Algemene Ledenvergadering van 14 oktober a.s. in de Boei in Vinkeveen hebben we CDA Tweede Kamerlid Hanke Bruins Slot uitgenodigd om iets te vertellen over haar werk in de Kamer.

Hanke Bruins Slot is woordvoerder voor de zorg, over de onderwerpen huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, eerstelijnszorg, leefstijl (drank, tabak en drugs), preventie, geestelijke gezondheidszorg en sport. Ook voert Hanke het woord op veteranenbeleid, dat haar na aan het hart ligt als oud-militair en veteraan.

Hanke is onlangs geëerd met een bijzondere titel: Sportiefste Kamerlid, dat wordt je natuurlijk niet zomaar, Hanke is zelf actief hockeyster en draagt de sport een warm hart toe.

Juist op dit onderdeel van haar werk zouden we willen inzoomen. In onze gemeente zijn er voor de sportverenigingen een aantal veranderingen geweest, bijv. de harmonisatie van het accommodatie beleid. Hoewel het soms lijkt of dit soort veranderingen alleen in De Ronde Venen speelt zien veel gemeenten zich met een gelijksoortige problematiek geconfronteerd. Er is veel discussie over de tarieven die gemeenten rekenen en welke bijdrage men van de sportbeoefenaars mag verwachten. Echter in onze vergrijzende samenleving is sporten extra belangrijk om gezond en fit te blijven, maar dat werpt de vraag op:

Hoe hou je sporten betaalbaar en welke rol heeft de gemeente bij het beoefenen van sport?

Na een inleiding van Hanke over dit onderwerp gaan we graag met u in discussie over deze prikkelende stelling.

Aanvang is 20.30 uur voor meer informatie www.cdaderondevenen.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hanke Bruins Slot bezoekt ALV CDA De Ronde Venen

De Ronde Venen - Na de pauze van onze Algemene Ledenvergadering van 14 oktober a.s. in de Boei in Vinkeveen hebben we CDA Tweede Kamerlid Hanke Bruins Slot uitgenodigd om iets te vertellen over haar werk in de Kamer. Hanke Bruins Slot is woordvoerder voor de zorg, over de onderwerpen huisartsenzorg, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: