001 - De Baat
Drie aanhoudingen na poging inbraak Vinkeveen

Drie aanhoudingen na poging inbraak Vinkeveen


Geplaatst op: 11 oktober 2015

Vinkeveen - In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 oktober werden, met hulp van de politiehelikopter, drie mannen aangehouden. Zij worden verdacht van poging tot inbraak in een woning aan de Vinkekade.

Rond 02.20 uur kwam de melding dat drie personen zouden proberen in te breken. De bewoner had het alarm aangezet om hen weg te jagen. Dat lukte en in de omgeving zochten agenten naar de verdachten. De politiehelikopter zag hoe een aantal personen een veld, dat na de Molenkade, ligt op waren gegaan. Op dat veld konden agenten drie mannen aanhouden, het betreft drie mannen van 22, 24 en 31 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij hadden inbrekerswerktuig bij zich. De drie zitten vast.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie aanhoudingen na poging inbraak Vinkeveen

Vinkeveen - In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 oktober werden, met hulp van de politiehelikopter, drie mannen aangehouden. Zij worden verdacht van poging tot inbraak in een woning aan de Vinkekade. Rond 02.20 uur kwam de melding dat drie personen zouden proberen in te breken. De bewoner … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: