Opnieuw nederlaag CSW

Geplaatst op: 11 oktober 2015

Wilnis / Het is CSW opnieuw niet gelukt om een goed resultaat te behalen. In de lastige uitwedstrijd bij FC ’s-Gravenzande werd een 4-1 nederlaag geleden.

Aan de werklust lag het niet deze middag bij de ploeg uit Wilnis. Er werd geknokt voor elke meter en daar had ’s-Gravenzande het best lastig mee. Alleen in balbezit was CSW veel te onrustig waardoor er veel te snel balverlies werd geleden en de thuisploeg weer druk kon zetten. ’s-Gravenzande kreeg in de eerste helft ook de beste mogelijkheden op de openingstreffer. Uit een gevaarlijke vrije trap werd de bal in kansrijke positie overgeschoten en een goed lopende aanval eindigde buitenkant paal naast. Vervolgens een schot uit de draai wat maar net over ging. CSW kwam er spaarzaam uit maar kon vooralsnog geen direct gevaar stichten. Maar het was wel CSW dat vlak voor rust de leiding nam. Bram Bode won een duel van zijn directe tegenstander en liep alleen op de keeper af en maakte beheerst af.

Na rust een fel aandringend ’s-Gravenzande. Het tempo werd omhoog geschroefd en CSW werd teruggedrongen in de eigen zestien. Na tien minuten spelen in de tweede helft kreeg de thuisploeg een strafschop na een overtreding binnen de zestien. Doelman Wens zat nog wel aan de bal maar de gelijkmaker was een feit. ’s-Gravenzande denderde door en kwam verdiend op voorsprong na een droge knal in de benedenhoek. CSW kwam er nog maar sporadisch aan te pas en het was voor de ploeg uit Wilnis alleen maar tegenhouden. Maar na een prima uitgevoerde aanval via veel schijven en even zo goed afgemaakt kwam ’s-Gravenzande op een comfortabele 3-1 voorsprong en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Het werd zelfs nog 4-1 na wederom een droge knal in de hoek. CSW probeerde de stand nog iets dragelijker te maken naar de echte scherpte ontbrak om nog een goal te maken.

Wilnis / Het is CSW opnieuw niet gelukt om een goed resultaat te behalen. In de lastige uitwedstrijd bij FC ’s-Gravenzande werd een 4-1 nederlaag geleden. Aan de werklust lag het niet deze middag bij de ploeg uit Wilnis. Er werd geknokt voor elke meter en daar had ’s-Gravenzande het … Lees meer »