001 - Escaperoom aglemeen
Toch nog kampioenschap voor Atlantis E2

Toch nog kampioenschap voor Atlantis E2


Geplaatst op: 12 oktober 2015

Mijdrecht - Atlantis E2 mag zich als laatste in het rijtje voegen van de kampioenen bij Atlantis van dit veldseizoen. Dit team speelt dit seizoen voor het eerst met elkaar samen. Vera Klijn en Sander Vis speelden vorig seizoen in de E3, Mariska Gaiser in de F1 en David den Boer is dit seizoen begonnen met korfballen. Een mix die heeft gezorgd voor een mooi eerste veldseizoen. De trainsters zijn Janneke van Ginkel en Lynn Loman. Op zaterdag staat coach Melissa van der Stap langs de lijn. Het team was dit seizoen gehuld in prachtige shirts van sponsor Petra’s Praktijk (coaching en massages).

Het begon op zaterdag 29 augustus uit tegen DKV/Victoria E2 in Diemen. Er werd gelijk goed samen gespeeld en via verschillende schijven gescoord. De eindstand was 1 – 6. De eerste twee punten waren binnen!
De tweede wedstrijd was thuis tegen ZKV E2. Het ging wat moeizamer dan de week ervoor, maar na 40 minuten strijdlust te hebben getoond, werd er met 3 – 1 gewonnen.

Atlantis had vier punten, maar de concurrent VZOD E3 ook. De derde wedstrijd was dan ook erg spannend. Helaas was VZOD de betere ploeg die dag en Atlantis verloor met 0 – 3.

De week daarna kon Atlantis revanche nemen op VZOD. Dit keer werd er naar Kudelstaart afgereisd. Wat een spannende wedstrijd! Met nog vijf minuten op de klok stond het 2 -2. Wat zat Atlantis dicht bij het winnende doelpunt, maar de bal wilde niet door het mandje vallen. Toch ging het team tevreden met een gelijkspel terug naar Mijdrecht.

Voor de vijfde wedstrijd kwam DKV/Victoria op bezoek. Atlantis herpakte zich en wist een mooie winst van 7 – 1 op het scorebord te zetten.

Voor de zesde en laatste wedstrijd werd er gereden naar Zaandam om tegen ZKV te spelen. Atlantis liet zien als team gegroeid te zijn. Door goed samenspel werd er met maar liefst 0 – 13 gewonnen. Iedereen heeft gescoord. Wat een mooie afsluiting van een eerste veldseizoen. Er werd van uitgegaan dat VZOD zou winnen van DKV en alleen kampioen zou worden. Aan het eind van de middag toch maar even nagekeken hoe zij hadden gespeeld. VZOD had verloren wat inhield dat Atlantis en VZOD samen kampioen zijn geworden in hun poule. Wat een verrassing! Beide teams hebben zelfs hetzelfde doelsaldo.

Na de training van donderdag 8 oktober werd het team gehuldigd. Er waren bloemen, taart en een prachtige medaille. Als afsluiting werd er nog een kampioensfoto gemaakt. Nog een bedankje aan de ouders en opa’s en oma’s van deze toppers, voor de geweldige support elke wedstrijd weer, zowel uit als thuis. Op naar een mooi zaalseizoen!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toch nog kampioenschap voor Atlantis E2

Mijdrecht - Atlantis E2 mag zich als laatste in het rijtje voegen van de kampioenen bij Atlantis van dit veldseizoen. Dit team speelt dit seizoen voor het eerst met elkaar samen. Vera Klijn en Sander Vis speelden vorig seizoen in de E3, Mariska Gaiser in de F1 en David den … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: