Karwei
Spannende halloween speurtocht in Wilnis voor kinderen en vaders

Spannende halloween speurtocht in Wilnis voor kinderen en vaders


Geplaatst op: 12 oktober 2015

Wilnis - Jongeren Lokaal organiseert op vrijdagavond 30 oktober 2015 een spannende speurtocht voor kinderen van 7-12 jaar onder begeleiding van hun vader (opa of oom).

Tijdens de speurtocht volgen wij het verhaal van ‘De dwalende Soldaat’. Door middel van puzzels oplossen en codes kraken helpen we de dolende geest van soldaat Cornelis zijn verloofde te vinden, zodat hij zijn rust kan vinden.

In het donker ga je, samen met je vader (of opa, oom), op pad gedurende een 1,5 uur durende speurtocht. Je maakt hierbij gebruik van een zaklantaarn en een mobiele telefoon waarop je de aanwijzingen binnen krijgt.

We starten om 19.00uur bij de brandweerkazerne in Wilnis en sluiten gezamenlijk af rondom een gezellige vuurkorf met marshmallows. Je mag verkleed komen.

Jongeren Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. De speurtocht is bedoeld voor vaders (of opa/oom) met hun kinderen (sorry moeders!). Informatie en/of aanmelding via www.ouderslokaal.nl <http://www.ouderslokaal.nl> .

Oproep: Ouders Lokaal is op zoek naar moeders en vaders die het team van Ouders Lokaal willen versterken. Vind je het leuk om activiteiten te organiseren, of heb je leuke ideeën die gerealiseerd wilt zien? Mail info@ouderslokaal.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spannende halloween speurtocht in Wilnis voor kinderen en vaders

Wilnis - Jongeren Lokaal organiseert op vrijdagavond 30 oktober 2015 een spannende speurtocht voor kinderen van 7-12 jaar onder begeleiding van hun vader (opa of oom). Tijdens de speurtocht volgen wij het verhaal van ‘De dwalende Soldaat’. Door middel van puzzels oplossen en codes kraken helpen we de dolende geest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: