Atlantis 2 verliest

Geplaatst op: 12 oktober 2015

Mijdrecht - Zaterdag 11 oktober reisde het door Florist gesponsorde team Atlantis 2 af naar Amstelveen om de laatste wedstrijd van het buitenseizoen, tegen Oranje Nassau 2 te spelen. Nadat de vorige wedstrijd een punt werd binnengehaald, was het team vol goede moed om deze wedstrijd beide punten mee terug te nemen naar Mijdrecht. Helaas werd er verloren met 13-6.

De wedstrijd werd gestart met in de aanval Joyce Rodenburg, Chantal Poolman, Timo Jongerling en Mark Kruiswijk, de verdediging bestond uit Tamara Gortemulder, Joy Trompert, Jacco van Koeverden Brouwer en Koen van Wermeskerken. Na een matige start wist Oranje Nassau al snel een voorsprong van 4-0 te nemen. Atlantis kwam pas laat in de eerste helft in de wedstrijd en wist nog wel een paar keer de korf te raken, maar kon helaas niet voorkomen dat er ook een paar tegen vielen. Er werd met een stand van 8-3 de rust ingegaan.

Ondanks de achterstand begonnen de spelers van Atlantis met goede moed aan de tweede helft. Er waren meer kansen en er werd beter vrijgespeeld. Jammer genoeg werden deze kansen niet benut en werd er maar weinig gescoord aan de kant van Atlantis. Verdedigend werd het Oranje Nassau lastiger gemaakt en ook daar werd er minder de korf geraakt. Met het inbrengen van de wissels Barry van der Waa en Lisanne Reurings, aan het einde van de wedstrijd, hoopte de ploeg nog wat doelpunten binnen te halen maar dit was tevergeefs. Oranje Nassau won dan ook met 13-6.

De komende week is Atlantis een weekje vrij en zal zich daarna gaan klaarstomen voor de zaalcompetitie.

Mijdrecht - Zaterdag 11 oktober reisde het door Florist gesponsorde team Atlantis 2 af naar Amstelveen om de laatste wedstrijd van het buitenseizoen, tegen Oranje Nassau 2 te spelen. Nadat de vorige wedstrijd een punt werd binnengehaald, was het team vol goede moed om deze wedstrijd beide punten mee terug … Lees meer »