001 - De Baat
Veel nieuwe gezichten @BorrelAalsmeer

Veel nieuwe gezichten @BorrelAalsmeer


Geplaatst op: 13 oktober 2015

Aalsmeer /  Afgelopen donderdag vond de 35ste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer. Dit keer brachten opvallend veel nieuwe relaties een bezoek aan de sfeervolle locatie. Volgens organisator Ingrid Claasen waren de reacties op het netwerkporgramma weer succesvol te noemen.

Mariska van Hierden van KeckE Foto’s maakte dit keer de foto’s, Jiska Sharon exposeerde diverse kunstwerken en Illussionair Komiek Niels Harder toverde met zijn energieke act een hilarische glimlach op ieders gezicht. De interactie was heel bijzonder om te zien en inmiddels zijn de 1e boekingen voor Niels al binnen. @BorrelAalsmeer kan het faciliteren, de ondernemers samenbrengen en een podium geven. Daarna is het aan de ondernemers en werkzoekenden zelf, om tijdens de bijeenkomst de gesprekken met andere relaties aan te gaan.

Achter de schermen werden de netwerkers welkom geheten door de gastvrouwen van het MBO College Airport uit Hoofddorp, werd het podium beschikbaar gesteld door TopVerhuur en de techniek was wederom in handen van Eventec. Op de laptops, beschikbaar gesteld door KLUS IT Computerverhuur, konden de netwerkers een zakelijk profiel aanmaken op de website van @BorrelAalsmeer ontworpen door MyDotPoint.com

12 november a.s. bestaat @BorrelAalsmeer al weer 3 jaar. Dan vindt er een extra feestelijke editie plaats. Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur. Voor meer informatie: www.borrelaalsmeer.nl elke 2e donderdag van de maand. Het programma volgt later dit jaar.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel nieuwe gezichten @BorrelAalsmeer

Aalsmeer /  Afgelopen donderdag vond de 35ste editie plaats van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer. Dit keer brachten opvallend veel nieuwe relaties een bezoek aan de sfeervolle locatie. Volgens organisator Ingrid Claasen waren de reacties op het netwerkporgramma weer succesvol te noemen. Mariska van Hierden van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: