001 - Tuimarkt
Geslaagde gentlemans wedstrijd bij UWTC

Geslaagde gentlemans wedstrijd bij UWTC


Geplaatst op: 13 oktober 2015

Uithoorn - Gezellige drukte in de kantine van UWTC (bij de bmx baan) tijdens de afsluiting van het wegseizoen bij de Ad Fiege memorial Gentlemans wedstrijd van UWTC wielren. Een stralend zonnetje maar een verraderlijk koude en sterke oostenwind daar moesten de 27 koppels het mee doen in hun tijdrit over ongeveer 14 km. Na afloop van de race kon iedereen onder het genot van een kop soep en broodje, gemaakt door slagerij vd Schaft, weer lekker opwarmen. Ondertussen werd de uitslag opgemaakt.

Voorzitter George Ruijter maakte de uitslag bekend en Gees Fiege mocht de wisselbeker overhandigen aan Menno van Capel en Peter van Capel. Zij mogen zich een jaar lang het snelste gentleman koppel noemen. Zij reden echter niet de snelste tijd! Lorena Wiebes en Koen de Best reden 10 seconde sneller. Lorena en Koen vielen nog meer op, want zij stonden beide met een andere partner nogmaals aan de start en reden de 14 km tijdrit dus twee keer. Ook Danny Plasmeijer en Marcel Plasmeijer mochten bloemen in ontvangst nemen. Zij waren de snelste bij de ouder-jeugd klasse. De mooie boeketten waren gemaakt door Wiegmans bloemen uit Mijdrecht.

Uitslag Gentleman: 1 Peter van Capel en Menno van Capel, 2 Sven Nijhuis en Guido Coers, 3 Arjan Hulsebos en Theo Heuzen, 4 Koen de Best en Tom Koudstaal, 5 Gijs Kostman en Piet van Lammeren, 6 Sjon vd Berg en Niels Kramer, 7 Jeroen Hijstek en Wim van Dongen, 8 Mark Best en Gerard van Veen.
Uitslag dame-heer: 1 Lorena Wiebes en Koen de Best, 2 Fransina Dekker en Ruben Roos, 3 Rebecca Cornelisse en Bas de Bruin, 4 Lorena Wiebes en Rene Wiebes, 5 Marjan de Bruin en Ben de Bruin, 6 Patty van Oers en Joost Springintveld.

Uitslag ouder-kind: 1 Danny Plasmeijer en Marcel Plasmeijer, 2 Benjamin Wessels en Franklin Wessels, 3 Mike Derogee en Vincent Derogee, 4 Duuk vd Haagen en Ivo vd Haagen, 5 Joran Colijn en Wim Veenboer, 6 Sven Buskermolen en Ruud Zeilstra, 7 Joyce de Rijk en Rene van Pierre, 8 Igal van Zwieten en Misha van Zwieten, 9 Jasmijn Wiegmans en Adriaan Vis, 10 Niels Nijhuis en Ronald Nijhuis, 11 Esmee de Rijk en Diane de Rijk, 12 Tijs Schouten en Frank Schouten, 13 Sen Haasbroek en Jean Haasbroek.

Veldrijden Midden Nederland competitie
Ondertussen kozen enkele fanatieke veldrijders van de club voor de veldrit bij AXA in Veenendaal. Tommy Oude Elferink en Bart de Veer reden hier in de A-groep. Daar waren vier renners aardig aan elkaar gewaagd en vormde een kopgroep. Tommy en Bart zaten hier samen bij, Tommy werd tweede en Bart vierde. Ook de familie van Smoorenburg was hier present. Hier worden alle jeugd categorieën apart geklasseerd. Siem vond het een leuk parcours met heuvels en veel bochten en een zandbak. Hij nam vanaf de start de leiding en gaf deze niet meer af! Gevolg.....1e in jeugd categorie 2. Voor Mees dit seizoen een aantal nieuwe vaardigheden waaronder balkjes en een trap. Alles goed doorstaan en zeer tevreden met een 5e plaats bij categorie 5 als opening van het nieuwe seizoen. Volgende week start de Amsterdamse cross competitie met een wedstrijd in Nieuwveen, mede georganiseerd door UWTC. Ook in de nationale veldrit wedstrijden hebben de UWTC leden zich alweer laten zien. Zaterdag 3 oktober was er in het stadspark van Montfoort een mooie technische veldrit uitgezet. Onze UWTC crossers waren in diverse categorieën goed voorin te vinden. Lorena Wiebes reed naar de 4e plaats bij de dames. Menno van Capel werd 7e bij de junioren. Bij de sportklasse/amateurs deden Bas de Bruin, Luuk van Vliet en Dennis Moolhuijsen mee. Bas reed naar de 10e plaats in dit grote deelnemersveld. Luuk en Dennis finishte vlak bij elkaar op plaats 32 en 37.
Jager Auto - Zaans criteriumklassement.

Ziet u UWTC lid Jeroen Breewel binnenkort in een Jaguar rijden? Hij heeft een weekend Jaguar rijden gewonnen door eerste te worden in de “Jager Auto-Zaans Criteriumklassement”.

Een klassement over 3 wedstrijden: Krommenie (26 mei), Oostzaan (2 augustus) en Assendelft (3 okt). Jeroen gefeliciteerd!
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde gentlemans wedstrijd bij UWTC

Uithoorn - Gezellige drukte in de kantine van UWTC (bij de bmx baan) tijdens de afsluiting van het wegseizoen bij de Ad Fiege memorial Gentlemans wedstrijd van UWTC wielren. Een stralend zonnetje maar een verraderlijk koude en sterke oostenwind daar moesten de 27 koppels het mee doen in hun tijdrit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: