001 -Family
Leer-werkplaats Pallas on tour

Leer-werkplaats Pallas on tour


Geplaatst op: 13 oktober 2015

Mijdrecht - Maandag 5 oktober 2015 stond het jongerenwerk met de jongerenbus, bij de Westergasfabriek in Amsterdam, op de “Voor de Jeugd Dag".

Deze dag was bestemd voor mensen, met name uit het jeugd- en onderwijsdomein, die voor en met jongeren werken. De ruim 1.300 deelnemers hadden keuze uit 80 workshops verdeeld over 19 paviljoens. In de jongerenbus kon men bij de jongerenwerkers terecht voor vragen en voorlichting en informeren naar de inzetmogelijkheden van de jongerenbus.

Leer-werkplaats Pallas gaf, samen met een aantal jongeren, een workshop waarbij alle details rondom de werking en de effectiviteit van leer–werkplaats Pallas werden gepresenteerd. Dit gebeurde op een creatieve en interactieve manier, waarbij de rollen werden omgedraaid.

De jongeren kregen dit keer de leiding en begeleidden de mensen uit het publiek bij het in elkaar zetten van een houten meubel zoals de jongeren op de werkplaats doen.

Ondertussen voerden de jongeren gesprekken over de privé situatie en het persoonlijk welzijn van de deelnemers en vroegen daarbij specifiek door over bepaalde onderwerpen.

Dit alles om het idee achter de leer-werkplaats en functionaliteit daarvan te illustreren. Kortom, een leerzame dag voor jongeren, professionals en belangstellenden.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leer-werkplaats Pallas on tour

Mijdrecht - Maandag 5 oktober 2015 stond het jongerenwerk met de jongerenbus, bij de Westergasfabriek in Amsterdam, op de “Voor de Jeugd Dag". Deze dag was bestemd voor mensen, met name uit het jeugd- en onderwijsdomein, die voor en met jongeren werken. De ruim 1.300 deelnemers hadden keuze uit 80 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: