001 - Escaperoom aglemeen
Good for You is verhuisd naar De Passage in Mijdrecht

Good for You is verhuisd naar De Passage in Mijdrecht


Geplaatst op: 15 oktober 2015

Mijdrecht - Donderdag 15 oktober jl. vond de officiële opening plaats van de nieuwe vestiging van Good for You. Na 13 jaar was men uit het pand aan de Dorpsstraat in Mijdrecht gegroeid. De nieuwe winkel in de Passage biedt de mogelijkheid om het assortiment gezonde voeding, biologische producten, voedingssupplementen en verse producten uit te breiden. “Het wordt drie dagen feest in de Passage van donderdag tot en met zaterdag, met verschillende leuke aanbiedingen,” aldus Boaz Groeneveld. “We hebben in die dagen uiteraard. En ook de nieuwe buren, Sissie’s Trendshop en haarstudio Jack’s Sisters doen mee.

Na alle sombere berichten over het koopcentrum willen we het winkelend publiek graag laten zien dat er ook positieve ontwikkelingen zijn.”

Zaterdag jl. opende in de Doprsstraat al de nieuwe modewinkel So True en dit weekend staan de schijnwerpers gericht op de heropening van De Loods.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Good for You is verhuisd naar De Passage in Mijdrecht

Mijdrecht - Donderdag 15 oktober jl. vond de officiële opening plaats van de nieuwe vestiging van Good for You. Na 13 jaar was men uit het pand aan de Dorpsstraat in Mijdrecht gegroeid. De nieuwe winkel in de Passage biedt de mogelijkheid om het assortiment gezonde voeding, biologische producten, voedingssupplementen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: