Vaarbewijs cursus bij Het VerkeersCollege

Vaarbewijs cursus bij Het VerkeersCollege


Geplaatst op: 16 oktober 2015

Mijdrecht - Het vaarseizoen is helaas weer voorbij. Alle bootjes worden weer het water uit gehaald en voor de winter weer veilig opgeborgen. We kijken terug op een mooie lange zomer. Nu is het moment om je alvast goed voor te bereiden op de volgende zomer.

Geef je boot een onderhoudsbeurt en zorg dat, als je dat nog niet hebt, je het benodigde vaarbewijs haalt. Deze zomer zijn er weer een aantal mensen bekeurt voor het niet hebben van de benodigde papieren of het zich niet houden aan de regels. Niet alleen de bestuurder van een snelle boot die even denkt, dat kan nog wel zonder vaarbewijs, riskeert een boete van maar liefst 500 euro. Ook de schipper van de zeilboot of de surfer moet oppassen deze riskeert namelijk een boete van 220 euro indien deze vaart waar het niet mag. Het wordt dus nu ook interessant voor de zeilers onder ons om het vaarbewijs te halen. Heb je weleens een sanctie van het Centraal Justitieel Incasso Bureau ontvangen wegens een overtreding op de weg? En, schrok je van de hoogte van het bedrag? Als je overtredingen op het water maakt, weet dan één ding zeker: van deze boetes schrik je nog veel harder. Iedereen die de waterregels overtreedt, kan forse sancties tegemoet zien.

Dus nu is het moment om je vaarbewijs te halen. Het wordt toch minder goed weer en dan ben je in het voorjaar klaar, om op de juiste manier met de juiste papieren het water op te gaan.

Het VerkeersCollege start 29 oktober, 6 avonden de Cursus Vaarbewijs 1.
En vlak voor het voorjaar, rond maart, 6 avonden de Cursus Vaarbewijs 2.
Schrijf je nu in via onze website: www.verkeerscollege.com/vaarbewijs of bel 0297-250 638.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vaarbewijs cursus bij Het VerkeersCollege

Mijdrecht - Het vaarseizoen is helaas weer voorbij. Alle bootjes worden weer het water uit gehaald en voor de winter weer veilig opgeborgen. We kijken terug op een mooie lange zomer. Nu is het moment om je alvast goed voor te bereiden op de volgende zomer. Geef je boot een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: