001 -Family
Inwoners De Ronde Venen praatten mee over gemeentebegroting

Inwoners De Ronde Venen praatten mee over gemeentebegroting

via 0297TV

Geplaatst op: 16 oktober 2015

De Ronde Venen - Zo'n 600 inwoners hebben gereageerd op de online enquete van de gemeente, waarin zij hun wensen ten aanzien van de gemeentebegroting 2016 kenbaar konden maken.

Dinsdag- en woensdagavond jl. kon men in Mijdrecht en Abcoude zelf meepraten over de begroting van 2016. Wethouder David Moolenburgh: ''De gemeente stelt de begroting vast. Het is goed als dat gebeurt met input van inwoners, vooral nu we meer moeten doen met minder geld. Er komen steeds meer taken van het rijk op ons af, terwijl het geld dat we van de overheid krijgen steeds minder wordt. Bij het maken van keuzes is het belangrijk om te weten wat inwoners belangrijk vinden.'' Op 5 novemner bespreekt de raad de begroting voor 2016.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inwoners De Ronde Venen praatten mee over gemeentebegroting

De Ronde Venen - Zo'n 600 inwoners hebben gereageerd op de online enquete van de gemeente, waarin zij hun wensen ten aanzien van de gemeentebegroting 2016 kenbaar konden maken. Dinsdag- en woensdagavond jl. kon men in Mijdrecht en Abcoude zelf meepraten over de begroting van 2016. Wethouder David Moolenburgh: ''De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: