001 -Family
VIOS actief bij Boni

VIOS actief bij Boni


Geplaatst op: 18 oktober 2015

Mijdrecht - VIOS is één van de acht Mijdrechtse verenigingen die meedoet aan de landelijke jeugdsponsoractie van de Boni. Vrijdagavond was een aantal VIOS-leden bij de Boni actief om de actie te ondersteunen en de eigen vereniging te promoten.

De Jeugdsponsoractie is vanaf 2013 een jaarlijks terugkerend initiatief van de Boni-keten. Boni voelt zich betrokken bij lokale verenigingen en vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun hobby uit te oefenen. Vandaar deze actie die van dit jaar van 30 september t/m 24 november duurt. U krijgt bij besteding van 10 euro een sponsormunt. Daarnaast ontvangt u extra munten bij een wekelijks wisselend pakket actieartikelen. De munten doneert u aan de deelnemende verenigingen door deze in de koker van uw favoriet(en) te doen. Dit kan tot en met zaterdag 28 november.
Elke week weegt bedrijfsleider De Jong de aan de Mijdrechtse verenigingen gedoneerde munten. Het gewicht van de munten omgerekend naar aantal verwerkt hij in de nieuwe stand. Het aantal aan het einde van de actie ontvangen munten bepaalt welk deel de vereniging uit de totale prijzenpot groot 225.000 euro ontvangt

Elke deelnemende vereniging presenteert zich gedurende de actieperiode twee keer bij de winkel. Vrijdagavond was de eerste van de twee VIOS-presentaties. En dat legde de vereniging geen windeieren, want vele muntjes verdwenen deze avond in de koker met het paarse deksel.

Op zaterdagmiddag 31 oktober is VIOS wederom aanwezig. Dan met de Show- & Marchingband, dweilorkest DORST en de Twirlsters. Ze hebben beloofd er in en bij de Lindeboom weer een leuk feestje van te maken. Dan is er tegenover de ingang van de Boni ook weer de promotiestand van VIOS. Want naast het doneren van uw muntjes kunnen u en uw kinderen natuurlijk ook gewoon lid, donateur, sponsor van en/of vrijwilliger bij dit geweldige cluppie worden..!

Voor beeldmateriaal van en informatie over VIOS, de Twirlsters en DORST, zie www.vios-mijdrecht.nl en www.dweilorkest-dorst.nl.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS actief bij Boni

Mijdrecht - VIOS is één van de acht Mijdrechtse verenigingen die meedoet aan de landelijke jeugdsponsoractie van de Boni. Vrijdagavond was een aantal VIOS-leden bij de Boni actief om de actie te ondersteunen en de eigen vereniging te promoten. De Jeugdsponsoractie is vanaf 2013 een jaarlijks terugkerend initiatief van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: