001 -Family
Jubileumtentoonstelling van kleindiervereniging

Jubileumtentoonstelling van kleindiervereniging


Geplaatst op: 18 oktober 2015

Wilnis - Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober a.s. houdt kleindiervereniging "Onze Langoren" haar jaarlijkse tentoonstelling. Dit jaar is het een jubileumtentoonstelling want voor de 80st keer zullen er verschillende soorten dieren geshowd worden door leden uit de wijde omtrek. Deze tentoonstelling wordt weer gehouden in de Willisstee. U kunt de Willisstee vinden aan de Pieter Joostenlaan 24 te Wilnis.

Tentoongesteld zullen worden konijnen, grote- en dwerghoenders, sier- en watervogels. De leden, waaronder ook jeugdleden, brengen meer dan 200 dieren van verschillende rassen en kleurslagen in de kooien in de Willisstee.

Op vrijdag zullen er 4 nationaal bekende keurmeesters druk bezig zijn alle dieren te keuren op hun specifieke eigenschappen. Dit zijn voor de konijnen: Hr. H. Hoeve, Hr.M. Kok en de Hr. J. de Zeeuw. De hoenders en de sier- en watervogels door Mevr. Maas-Sep. In de loop van de middag zullen de keurmeesters de prijswinnaars aanwijzen.

Voor de liefhebber van kleindieren is een bezoek aan deze tentoonstelling dus zeer zeker de moeite waard. Als u interesse heeft voor bepaalde rassen of erover denkt b.v. een konijn of cavia aan te schaffen lopen er genoeg mensen rond die u antwoordt kunnen geven op uw vragen. In de kooien zult u bekende maar ook minder bekende rassen aantreffen.
Ook is er weer voor de kinderen een knu

ffelhoekje ingericht waar ze met een aantal dieren kunnen spelen en knuffelen en de te knuffelen dieren zijn ook te koop. Op zaterdag staat er ook een marktkraam met poppen en andere leuke dingen gemaakt van berkenhout. Ook dit is de moeite waard om even langs te komen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jubileumtentoonstelling van kleindiervereniging

Wilnis - Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober a.s. houdt kleindiervereniging "Onze Langoren" haar jaarlijkse tentoonstelling. Dit jaar is het een jubileumtentoonstelling want voor de 80st keer zullen er verschillende soorten dieren geshowd worden door leden uit de wijde omtrek. Deze tentoonstelling wordt weer gehouden in de Willisstee. U … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: