001 -Family
Meisjes B2 overtroeft - met hick-up - VC Allvo MB3

Meisjes B2 overtroeft - met hick-up - VC Allvo MB3


Geplaatst op: 19 oktober 2015

Vinkeveen - Vrijdag 16 oktober moest het tweede meisjes B team van Atalante aantreden tegen het team MB3 uit Almere. Na een goede winstpartij had het team erna de wedstrijden met 3-1 verloren, terwijl het er eigenlijk wel in zat. Dit wilden ze niet weer laten gebeuren.

Aangevuld door Lisanne de Graaf, die in viel ivm 3 afmeldingen, begon het team vol enthousiasme aan de wedstrijd. En het ging goed. Allvo had moeite met de serve van de Vinkeveners en als er toch nog wat spel uit kwam was het vaak Atalante die het dan afmaakte met een mooie smash of slim gespeelde bal. Een riante 25-8 verscheen op het scorebord. Ook de tweede set hetzelfde beeld, een overtuigend Atalante met mooie smashes van Carolien en Noa.

In de derde set kwam een kentering. Allvo ging beter spelen en Atalante maakte onnodige fouten. Het spel ging de hele set gelijk op, goede services van Ilse en smashes van Fabienne maar dan ook weer een paar mindere momenten. Atalante leek even de set binnen te halen, maar door wat pech en een goed service bij Allvo was het toch Almere die aan het langste eind trok in de 3e set (24-26).

Nadat de coaches de meiden hadden toegesproken begonnen ze weer vol overtuiging. De verloren set waren ze snel vergeten en met het solide spel van Lisanne en Nathalie lieten ze de opponent weer ver achter zich. Een overtuigende 25-6 en een terechte overwinning in de pocket voor de Vinkeveense meiden.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisjes B2 overtroeft - met hick-up - VC Allvo MB3

Vinkeveen - Vrijdag 16 oktober moest het tweede meisjes B team van Atalante aantreden tegen het team MB3 uit Almere. Na een goede winstpartij had het team erna de wedstrijden met 3-1 verloren, terwijl het er eigenlijk wel in zat. Dit wilden ze niet weer laten gebeuren. Aangevuld door Lisanne … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: