Sportievelingen gezocht voor de Beweegkamer De Ronde Venen

Sportievelingen gezocht voor de Beweegkamer De Ronde Venen


Geplaatst op: 19 oktober 2015

De Ronde Venen - Tympaan-De Baat is in samenwerking met Spel en sport DRV de Beweegkamer aan het opzetten. Een Beweegkamer is een sportieve bijeenkomst waarbij plezier en bewegen de hoofdrol spelen. Speciaal voor mensen die niet meer intensief sporten, maar het wel fijn vinden om in een groepje wat meer aan beweging te doen. De bijeenkomsten vinden plaats in de Buurtkamer op de woensdag.

Vanaf januari 2016 willen we starten met de Beweegkamer in de Buurtkamer in Wilnis (achter de Willisstee). Maar zonder de inzet van vrijwilligers krijgen we dit niet voor elkaar. Daarom zoeken we mensen die op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in een klein team de Beweegkamer wil begeleiden. Hiervoor krijg je een gerichte training aangeboden. Wij zoeken mensen met een sportieve en enthousiaste uitstraling die zelfstandig aan de slag kunnen en veel geduld met oudere mensen hebben. Als je het leuk vind om een ander én jezelf aan het bewegen te krijgen, ben jij degene die we zoeken.

Enthousiast geworden?
Bel of mail met: Pim Jongsma p.jongsma@stdb.nl of 0297-230 280 of Jos Kooijman 0297-285519. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsmakingsgesprek op 28 oktober of 4 november. Daarna volgt een training door een docent van Spel en Sport DRV van 2 woensdagochtenden waarna je zelfstandig aan de slag kunt. De training is op 25 november en 9 december 2015 en in 2016 volgt er nog een terugkomdag.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportievelingen gezocht voor de Beweegkamer De Ronde Venen

De Ronde Venen - Tympaan-De Baat is in samenwerking met Spel en sport DRV de Beweegkamer aan het opzetten. Een Beweegkamer is een sportieve bijeenkomst waarbij plezier en bewegen de hoofdrol spelen. Speciaal voor mensen die niet meer intensief sporten, maar het wel fijn vinden om in een groepje wat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: