001 - Escaperoom aglemeen
Stoelhonkbal in Zuiderhof loopt goed

Stoelhonkbal in Zuiderhof loopt goed


Geplaatst op: 19 oktober 2015

Vinkeveen - Stoelhonkbal was er al in Wilnis, maar sinds enige tijd kunt u ook in Vinkeveen hiervoor terecht. In samenwerking met verzorgingscentrum Zuiderhof komen bewoners en mensen van buiten op vrijdagmiddag bij elkaar om te oefenen en hun wedstrijdjes te spelen.

Stoelhonkbal is een variatie op honkbal, geschikt voor oudere senioren, die wel houden van de spanning van een wedstrijdje. Het is uiteraard geen rennen naar honken, het is zorgvuldig mikken en proberen zoveel mogelijk punten te scoren met je ploeg. Er wordt gelachen en gezucht, als de ‘bal’ niet in een gaatje verdwijnt. Een middagje stoelhonkbal is een gezellige tijd!

Stoelhonkbal vergt concentratie en oefening en het wordt steeds leuker, naarmate je het langer doet. Spel en Sport DRV organiseert ook jaarlijks een toernooi, waar ploegen uit Haarlem en Uithoorn het opnemen tegen onze plaatselijke teams.
Ook u bent van harte welkom om eens een middagje stoelhonkbal uit te proberen. Elke maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur in de Willisstee in Wilnis, elke vrijdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur in Zuiderhof in Vinkeveen. De spelers zien u graag komen!Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stoelhonkbal in Zuiderhof loopt goed

Vinkeveen - Stoelhonkbal was er al in Wilnis, maar sinds enige tijd kunt u ook in Vinkeveen hiervoor terecht. In samenwerking met verzorgingscentrum Zuiderhof komen bewoners en mensen van buiten op vrijdagmiddag bij elkaar om te oefenen en hun wedstrijdjes te spelen. Stoelhonkbal is een variatie op honkbal, geschikt voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: