001 -Family
Argon D3 ontbijt in aanloop naar belangrijke wedstrijd

Argon D3 ontbijt in aanloop naar belangrijke wedstrijd


Geplaatst op: 20 oktober 2015

Mijdrecht - Argon D3 is het seizoen uitstekend begonnen en had tot zaterdag de 17e oktober nog geen punt laten liggen. Deze dag was het dan zover, de topper moest gespeeld worden tegen de D1 van De Vecht in Loenen. In de aanloop naar de wedstrijd was er hard gewerkt op de trainingen en misten we nog een magische Touch. Het creatieve brein van de moeder van Kicky bracht die Touch, voor de wedstrijd een gezamenlijk ONTBIJT. Na een vroege voorbereiding door Janse-mieke en Karin op de zaterdagochtend, zat het hele team om 9:00 uur bij Kicky thuis aan de tafel met verse broodjes, lekker beleg en vers fruit. Toen trainer Jan ook nog eens binnenkwam met gevulde speculaas en appelgebak voor de ouders om bij de koffie te nuttigen was de magie compleet en begon de dag dus super gezellig.

Om 10:15 uur vertrokken we naar Loenen met een, tot op het bot, gemotiveerd team. Hier was de wedstrijd ook al groots op de website aangekondigd dus het beloofde een geweldig spektakel te worden. Na een goede tactische bespreking in de kleedkamer door trainer Jordy en een peptalk van trainer Jan, stond het team klaar en kon de scheidsrechter het startsignaal om 11:15 uur geven. De Vecht kwam iets te traag uit de startblokken, waar Argon na een kwartier van kon profiteren met een mooie pass van Yannick op Kicky die hem snoeihard in de hoek binnenschoot, 0-1. Nog geen 10 minuten later wederom een prachtige actie dit keer door Nessim die Kevin (dank voor het invallen) lanceerde en de keeper kansloos liet, 0-2. Vervolgens bleek Amine goed wakker te zijn, en hij hield Argon op de been met een aantal cruciale reddingen. De tweede helft kwam De Vecht sterk uit de startblokken en steeds beter op dreef, Argon moest alles uit de kast trekken om de voorsprong te verdedigen, met keihard werken is dit gelukt en konden we opgelucht na het fluitsignaal douchen en vrolijk naar huis.

Wat een mooie dag mannen, dank jullie wel we hebben van jullie genoten!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon D3 ontbijt in aanloop naar belangrijke wedstrijd

Mijdrecht - Argon D3 is het seizoen uitstekend begonnen en had tot zaterdag de 17e oktober nog geen punt laten liggen. Deze dag was het dan zover, de topper moest gespeeld worden tegen de D1 van De Vecht in Loenen. In de aanloop naar de wedstrijd was er hard gewerkt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: