001 - Escaperoom aglemeen
Gerard Joling 100e gast ‘Door de Mangel’  radio Aalsmeer

Gerard Joling 100e gast ‘Door de Mangel’ radio Aalsmeer


Geplaatst op: 20 oktober 2015

Aalsmeer – Radio Aalsmeer heeft de laatste weken al heel wat feestjes gevierd, maar daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Maandagavond 2 november a.s. zal het programma ‘Door de Mangel’ 100e gast ontvangen en dat wordt een bekende Aalsmeerse BN-er! Tevens aanstaande zaterdag een smaakmakende gast in ‘Aalsmeer Politiek’, want dan zal het in opspraak geraakte raadslid Bram Heijstek te gast zijn om actuele politieke zaken te bespreken.

Honderd gasten in ‘Door de Mangel’
Dat de talkshow op Radio Aalsmeer een groeiende schare vaste luisteraars aan zich weet te binden, is een publiek geheim. Op maandag 2 november a.s. zullen presentatoren Mylène en Elbert de honderdste gast ontvangen. De afgelopen weken voerden zij, samen met technicus Edgar van Hazendonk, de spanning steeds hoger op, maar afgelopen maandag werd ‘tussen neus en lippen door’ dan de naam van deze bijzondere gast onthuld. De Aalsmeerse bekende Nederlander Gerard Joling zal live in de studio aanwezig zijn om op bekende wijze gemangeld te worden!

Voordat het zover is, zal eerst Louis Blauwhoff als 99e Aalsmeerder aanstaande maandag 26 oktober om 19.00 uur aan de studiotafel aanschuiven. Hij is door Hornmeerder Frank Springintveld voorgedragen als nieuwe gast.

Bram Heijstek in ‘Aalsmeer Politiek’
Aalsmeer was de afgelopen tijd zelfs landelijk nieuws. De verwikkelingen rondom raadslid Bram Heijstek hebben uitgebreid aandacht gehad in de landelijke pers. Komende zaterdag is de HAC-er te gast in het politieke radioprogramma ‘Aalsmeer Politiek’ op Radio Aalsmeer. Vanaf 12.00 uur zal Heijstek namens ‘Het Aalsmeers Collectief’ alle actuele politieke zaken bespreken.

‘Start-up Radio’ ontvangt Aalsmeerse muzikanten
‘Start-up Radio’ is een relatief nieuw programma op Radio Aalsmeer waarin startende ondernemers en muzikanten een podium krijgen. Zaterdag 24 oktober om 21.00 uur zullen de Aalsmeerse muzikanten Saskia Veenswijk (singer-songwriter, zang en gitaar) en Michel de Wit (gitaar) over hun passie en drijfveren praten en zullen zij uiteraard samen live spelen en zichzelf persoonlijk blootgeven in de radioshow.

Serie ‘Spotlight’
Op de nieuwssite ‘Aalsmeer Vandaag’ en www.radioaalsmeer.nl kunt u sinds vorige week de serie ‘Spotlight’ lezen waarin iedere week een andere vrijwilliger van Radio Aalsmeer wordt voorgesteld, deze week is dat Joke Wegman. Zij vierde afgelopen zaterdag het feit dat zij al 20 jaar radioprogramma’s presenteert op de lokale radio. Het werd een gezellige, maar soms ook emotionele uitzending waarin vele Aalsmeerders Joke kwamen feliciteren, met als hoogtepunt een persoonlijke boodschap van Joris Linssen.

Meester Eric presenteert eenmalig ‘Let’s go’
Vrijdag 23 oktober is er weer een gezellige uitzending van het familieprogramma ‘Let’s go’. Dit keer zonder Kim maar met “meester” Eric en Joey. Eric zorgt voor een uitzending bomvol leuke muziek, hij neemt leuke gasten mee en roept iedereen op om gezellig naar de studio te komen om er een feestje van te maken.
Vergeet je niet op te geven voor ‘Danielle’s Kinderkeuken’ op 30 oktober! Heb jij een vraag voor Danielle Jonker over eten? Stuur deze dan naar info@daniellejonker.nl en wie weet kom jij 30 oktober wel in de studio iets lekkers maken en wordt jouw vraag beantwoord.

‘That’s Life’ over ontwikkelingshulp
In het maandelijkse programma ‘Thats’Life’ bespreekt presentatrice Jenny Piet donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur vier interessante onderwerpen. Het programma opent met het vaste item over de vrijwilligerscentrale. Deze keer komt Ruud Goedknegt langs van de stichting Barbaruga. Ook homeopaat Catinka Rabbers-Dekkers is weer van de partij en zal het hebben over de zin of onzin van het griepvaccin. Verder interviews met de muziekvereniging Flora en de Eetclub Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerard Joling 100e gast ‘Door de Mangel’ radio Aalsmeer

Aalsmeer – Radio Aalsmeer heeft de laatste weken al heel wat feestjes gevierd, maar daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Maandagavond 2 november a.s. zal het programma ‘Door de Mangel’ 100e gast ontvangen en dat wordt een bekende Aalsmeerse BN-er! Tevens aanstaande zaterdag een smaakmakende gast in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: