001 -Family
Jongens bedreigen 61-jarige man in Mijdrecht

Jongens bedreigen 61-jarige man in Mijdrecht


Geplaatst op: 20 oktober 2015

Mijdrecht - Op zondag 18 oktober werd een man bedreigd in De Passage door twee jongens, de politie zoekt getuigen.

Rond 16.50 uur zag een 61-jarige man uit Wilnis hoe iemand uit een groep jongeren bij de lift in de Passage afval op de grond gooide. De man uit Wilnis zei hier wat van en vroeg de het op te ruimen. De jongen wilde dit eerst niet doen, maar de man bleef aandringen. Een andere jongen uit de groep begon daarna bedreigende taal te uiten naar de man, ook gaf hij de man een trap.

De man ging achter de jongen aan die naar buiten ging en pakte hem vast. Er ontstond een worsteling waarbij de jongen de man bleef bedreigen. Ondertussen was er een andere man bijgekomen die de twee uit elkaar haalde. De man uit Wilnis besloot weg te gaan, maar bij de parkeergarage werd hij opgewacht door een groep jongens. Eén van hen uitte wederom bedreigende taal. Een vrouw die langs liep zag wat er gebeurde en zei er wat van. De groep ging vervolgens weg. De man uit Wilnis ging naar het politiebureau en deed aangifte.

Uw tip
De eerste jongen die het slachtoffer bedreigde is ongeveer 16 jaar oud met kort donker haar en een tenger postuur. De tweede jongen die bedreigende taal uitte is ongeveer 18/19 jaar, heeft kort haar, een smal postuur en is ongeveer 1.80 meter lang.

De politie zoekt getuigen die gezien hebben wat er in De Passage gebeurde en daarbuiten. In het bijzonder de man die buiten de worsteling zag en de vrouw die in de parkeergarage wat tegen de groep jonges zei waardoor ze weggingen. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongens bedreigen 61-jarige man in Mijdrecht

Mijdrecht - Op zondag 18 oktober werd een man bedreigd in De Passage door twee jongens, de politie zoekt getuigen. Rond 16.50 uur zag een 61-jarige man uit Wilnis hoe iemand uit een groep jongeren bij de lift in de Passage afval op de grond gooide. De man uit Wilnis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: