001 -Family
Pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum

Pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 20 oktober 2015

Aalsmeer - De winkeliers in Aalsmeer Centrum organiseren op zaterdag 24 oktober voor alweer de zesde maal een pompoenenspeurtocht voor kinderen. Een leuke activiteit om de herfstvakantie mee af te sluiten. Doe mee en wie weet win jij een dagje Artis voor vier personen of een van de andere leuke prijzen.

In de Zijdstraat staat op zaterdag 24 oktober tussen 13.00 en 15.30 uur een speciale Halloweenkraam waar de kinderen een deelnemerskaartje en een zakje griezelsnoep kunnen ophalen. Met behulp van het plattegrondje op de kaart kunnen de pompoenen in de etalages van verschillende winkels gevonden worden. Heb je alle pompoenen gevonden, dan kan je de kaart tot 15.30 uur weer inleveren bij de kraam. Verkleed komen mag, maar hoeft niet. Maar wie verkleed komt, mag vanaf 13.00 uur gratis op de foto bij Foto Kruyt op het Raadhuisplein. Tijdens de wandeling kan iedereen bij Slagerij Ron Steen in de Zijdstraat gratis eigengemaakte pompoenensoep komen proeven! Meer zin in een ijsje? IJssalon Cadore verkoopt sinds kort heerlijk pompoenijs.

Er zijn een heleboel leuke prijzen te winnen die beschikbaar worden gesteld door de winkeliers in Aalsmeer Centrum. Win je de hoofdprijs, dan mag je met vier personen een dagje naar Dierentuin Artis in Amsterdam. Daarnaast stelt het Crown Theater kaartjes beschikbaar voor een leuke voorstelling. Uit de goede inzendingen worden meteen na afloop van de speurtocht de winnaars getrokken. Daarna worden de winnaars gebeld want de prijsuitreiking is aan het einde van de middag!

Voor meer informatie: www.aalsmeercentrum.nl
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pompoenenspeurtocht in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer - De winkeliers in Aalsmeer Centrum organiseren op zaterdag 24 oktober voor alweer de zesde maal een pompoenenspeurtocht voor kinderen. Een leuke activiteit om de herfstvakantie mee af te sluiten. Doe mee en wie weet win jij een dagje Artis voor vier personen of een van de andere leuke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: