001 -Family
Start reconstructie Gloxiniastraat en 1e J.C.Mensinglaan Aalsmeer

Start reconstructie Gloxiniastraat en 1e J.C.Mensinglaan Aalsmeer


Geplaatst op: 21 oktober 2015

Aalsmeer - Op 20 oktober heeft Wethouder Ad Verburg met een officiële handeling de werkzaamheden voor de reconstructie van de 1e J.C.Mensinglaan tussen Hortensialaan en Stommeerweg en de Gloxiniastraat van start laten gaan. Omwonenden waren hierbij van harte welkom. De riolering zal worden vervangen en de openbare buitenruimte zal nieuw worden ingericht. De werkzaamheden zullen gefaseerd uitgevoerd worden en zijn volgens planning 11 maart 2016 gereed. Wethouder Verburg: “Het is wel een groot project. We combineren alle werkzaamheden, zoals de vervanging van de riolering en waterleiding, maar ook de nieuwe inrichting van de buitenruimte. Door deze integrale aanpak hoeft de straat maar één keer open.”

Bereikbaarheid tijdens werkzaamheden
Mocht er zich een situatie voor doen waarbij maatwerk noodzakelijk is in verband met de bereikbaarheid, dan kunnen inwoners zich melden bij de toezichthouder de heer J. Overbeek.

Waterleiding
Waterleidingbedrijf PWN heeft aangegeven zijn waterleiding in de Gloxiniastraat te willen vervangen. Vooruitlopend op hun definitieve werkzaamheden, moeten zij eerst een noodleiding aanleggen. Dit gebeurt in week 44 in 2015. De rest van de werkzaamheden gaan tegelijker tijd plaats vinden met de reconstructie Gloxiniastraat. Verwachte start is week 2 in 2016. PWN zal de inwoners nog nader informeren over wat dit in zal houden.

Inlichtingen
Voor inlichtingen tijdens de uitvoering kunt u zich wenden tot de toezichthouder van de gemeente Aalsmeer/Amstelveen, de heer J. Overbeek, bereikbaar onder telefoonnummer 06-26070605. De directiekeet staat ter hoogte van de Hortensialaan.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start reconstructie Gloxiniastraat en 1e J.C.Mensinglaan Aalsmeer

Aalsmeer - Op 20 oktober heeft Wethouder Ad Verburg met een officiële handeling de werkzaamheden voor de reconstructie van de 1e J.C.Mensinglaan tussen Hortensialaan en Stommeerweg en de Gloxiniastraat van start laten gaan. Omwonenden waren hierbij van harte welkom. De riolering zal worden vervangen en de openbare buitenruimte zal nieuw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: