001 -Family
GroenWest stopt verkoop sociale huurwoningen

GroenWest stopt verkoop sociale huurwoningen


Geplaatst op: 21 oktober 2015

Regio - Gezien de verwachte extra druk op de sociale huurmarkt heeft woningcorporatie GroenWest besloten de verkoop van sociale huurwoningen per direct op te schorten. Daarmee hoopt GroenWest de druk enigszins te kunnen verlichten. Door het opschorten van de verkoop komen er direct zeven extra eengezinswoningen vrij voor verhuur. Per jaar komen er tussen de 35 en 45 woningen extra beschikbaar.

De noodzaak voor het vinden van huisvesting voor vluchtelingen/statushouders is de laatste weken sterk toegenomen. Ook woningcorporatie GroenWest neemt haar verantwoordelijkheid op het vlak van statushouders: mensen met een verblijfsvergunning vormen immers één van de bijzondere doelgroepen van de woningcorporatie.

Daarnaast verkent GroenWest de mogelijkheden voor een extra bijdrage aan de huisvesting van statushouders (mensen met een verblijfsvergunning). Daarover voert GroenWest intensief overleg met de gemeenten in haar werkgebied.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GroenWest stopt verkoop sociale huurwoningen

Regio - Gezien de verwachte extra druk op de sociale huurmarkt heeft woningcorporatie GroenWest besloten de verkoop van sociale huurwoningen per direct op te schorten. Daarmee hoopt GroenWest de druk enigszins te kunnen verlichten. Door het opschorten van de verkoop komen er direct zeven extra eengezinswoningen vrij voor verhuur. Per … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: