001 - De Baat
Feestelijke uitreiking erkenningen voor trouwe dienst bij het Rode Kruis

Feestelijke uitreiking erkenningen voor trouwe dienst bij het Rode Kruis


Geplaatst op: 23 oktober 2015

De Ronde Venen - Het Rode Kruis in de Ronde Venen bestaat uit twee taakvelden. Het ene houdt zich bezig met Sociale Hulp in de ruimste zin: huisbezoek, handwerkgroepen, telefooncirkel, dagjes uit etc. Het andere taakveld biedt EHBO, hulp bij rampen en standby zijn bij evenementen. Verder is er ook nog een derde activiteit Bijzondere Vakanties. Dit betreft het vakantieschip J. Henri Dunant en de speciale, aangepaste hotels.

In de afgelopen tijd zijn vrijwilligers ook betrokken geweest bij de hulp aan vluchtelingen, die in Kockengen werden opgevangen, en weer andere bij de Welkom Winkel in Utrecht.

Zo’n 60 vrijwilligers zorgen voor circa 150 deelnemers op allerlei gebied.
Dit is dan nog zonder Abcoude en Baambrugge, want na de gemeentelijke herindeling is niet alles samengevoegd binnen het regionale Rode Kruis. Uiteraard wordt er wel zoveel mogelijk samengewerkt.

In een gezamenlijke vergadering van de twee taakvelden op woensdag 21 oktober jl. zijn zes erkenningen voor trouwe dienst uitgereikt. Dit werd gedaan door Cor Westerdijk, bestuurslid van de Afdeling Stichts Weidegebied, waar het Rode Kruis De Ronde Venen onder valt.

120 jaar ervaring bij elkaar! Waarvan 70 jaar uit één gezin!

Ger de Vries, die vorig jaar vanwege haar vele vrijwilligerswerk een lintje mocht ontvangen, is als spin in het plaatselijke Rode Kruis web beloond voor haar 50 jaar trouwe en actieve dienst.

Diana ten Wolde en Henny van Egmond voor 20 jaar en Alie Bloos, Jaap de Vries en Henk de Vries voor 10 jaar trouwe dienst.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke uitreiking erkenningen voor trouwe dienst bij het Rode Kruis

De Ronde Venen - Het Rode Kruis in de Ronde Venen bestaat uit twee taakvelden. Het ene houdt zich bezig met Sociale Hulp in de ruimste zin: huisbezoek, handwerkgroepen, telefooncirkel, dagjes uit etc. Het andere taakveld biedt EHBO, hulp bij rampen en standby zijn bij evenementen. Verder is er ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: