001 -Family
Kennismaken met Rotary Vinkeveen-Abcoude

Kennismaken met Rotary Vinkeveen-Abcoude


Geplaatst op: 24 oktober 2015

Vinkeveen / Abcoude - Op maandag 16 november 2015 organiseert de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude vanaf 18.30 een open avond in café-restaurant De Eendracht: "Onder de Hanebalken", Hoogstraat 37 in Abcoude.

Waarom wil je lid zijn van een Rotaryclub? Dat wil je, omdat het leuk is om met gelijkgestemden uit je eigen omgeving in contact te komen. Het is inspirerend om met mensen te spreken die allerlei beroepen uitoefenen. Samen zet je je in voor plaatselijke goede doelen en dat versterkt de onderlinge band. Wat je terugkrijgt is "fellowship": kameraadschap. Je ontmoet elkaar, je werkt samen aan projecten, je luistert naar elkaar en je leert van elkaar. Dat maakt de club waardevol.

Iedereen die meer wil weten over Rotary is van harte welkom op deze informatieve avond. Je kunt je aanmelden bij Charlotte Smit, e-mail: smit.wim.lot@hetnet.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kennismaken met Rotary Vinkeveen-Abcoude

Vinkeveen / Abcoude - Op maandag 16 november 2015 organiseert de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude vanaf 18.30 een open avond in café-restaurant De Eendracht: "Onder de Hanebalken", Hoogstraat 37 in Abcoude. Waarom wil je lid zijn van een Rotaryclub? Dat wil je, omdat het leuk is om met gelijkgestemden uit je eigen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: