Eerste winst JB1 in de pocket

Geplaatst op: 26 oktober 2015

De jongens Atalante JB1 spelen al een paar jaar samen met veel passie. Hun sterkste wapen is de pass en verdediging. Deze wedstrijd moesten ze het doen zonder de van een vakantie genietende Ivar en Juriaan maar met trainer coach Yorick op de bank.

De eerste set ging lekker, de pass was goed en met prima set-ups van interim spelverdeler Lars kwamen ze op een 10-5 voorsprong. Maar na een keiharde serves serie van Madjoe was de stand ineens 10-12. Atalante kwam terug met een goede service serie van Mark en Kimo en de rest van de set ging gelijk op. Op het eind helaas een paar foutjes en wat pech waardoor ze de set verloren met 22-25.

In de tweede set ging het goed door de mooie set-ups van Stefan en de sterke aanvallen van Corné en Marc. De jongens bleven onder leiding van coach Yorick geconcentreerd spelen en haalden de set binnen met 25-19.
In de derde set was de pass het sterkste punt. Hierdoor konden de spelverdelers de aanvallers weer goed bedienen en mede door de goede blokkering van Bas wonnen ze deze spannende set met 25-22.

Dan het vierde bedrijf. Het leek alsof het team nog zat na te genieten van de prachtige derde set en de concentratie was wat weggezakt. Er waren veel service fouten en ondanks dat het team zich nog wel herpakte verloren ze de set met 20-25. Stand 2-2. Omdat ze dit jaar hoofdklasse spelen volgde nog een spannende 5e set. Gelukkig was de concentratie er weer helemaal! Sterke aanvallen en goede servicebeurten, mooie reddingen. Ze deden er alles aan om de overwinning in de wacht te slepen. En de hoge inzet loonde: met een 15-10 eindstand is de eerste winstpartij (3-2) een feit voor de jongens van Atalante. De volgende wedstrijd is op 7 november tegen de koploper Amstelveen en kunnen zeker support gebruiken!

Vinkeveen - Het talentvolle jongens B1 van Atalante komt dit seizoen uit in de hoofdklasse. Het blijkt wel een pittige klus voor de jongens. Na 4 verloren wedstrijden waarbij ze wel kans hadden op punten hebben ze vrijdag hun eerste wedstrijd gewonnen van het uit Enkhuizen afgereisde team Madjoe. De … Lees meer »