001 - Escaperoom aglemeen
Beweegdiploma bij GVM'97

Beweegdiploma bij GVM'97


Geplaatst op: 26 oktober 2015

Mijdrecht - Klimmen, klauteren, slingeren, springen, balanceren, vallen en weer opstaan, voor kinderen van 3 tot 6 jaar, onder leiding van Esther de Vries, de hoofdtrainster van beweegdiploma en acrogym bij GVM’79.

‘Beweegdiploma’ staat niet alleen voor bewegen maar ook voor samen plezier hebben, extra uitdaging en een persoonlijke prestatie. En dat wordt ook nog eens beloond met een echt Nijntje Beweegdiploma! De lessen zijn heel afwisselend en zijn zo opgebouwd dat elk kind in 10 tot 20 uur zijn beweegdiploma kan halen. Tijdens de lessen leert het kind nieuwe vaardigheden of maakt bestaande sterker, leert zijn lijf beter kennen en maakt vooral plezier. Dat bewegen goed is voor jong en oud dat wisten we al, er zijn echter nieuwe onderzoeken, die ons nog meer vertellen. Zo blijkt dat kinderen die mee doen met een beweegprogramma ook cognitief worden uitgedaagd en niet alleen een betere conditie krijgen. Bovendien blijkt dat dit ook positief effect kan hebben op executieve functies en daarmee schoolprestaties.

GVM’79 is in het bezit van het KNGU keurmerk 'Beweegdiploma', waarbij de KNGU toe ziet op het gebruik van het juiste lesmateriaal, kwaliteit van technisch kader en regelmatige frequentie van de lessen. GVM’79 biedt het Beweegdiploma aan, aangezien het Beweegdiploma minstens zo belangrijk is als het zwemdiploma. Goed leren bewegen als voorbereiding op alle sporten is een fantastisch start voor gezond leven. Klimmen en klauteren met een glimlach op je gezicht waarbij je ook nog eens cognitief word uitgedaagd, dat is wat GVM’79 doet!

Wil je meer informatie over het “Nijntje Beweegdiploma” kijk dan eens op de website van GVM’79 daar vind je een leuk filmpje van één van de lessen.

Mocht uw vragen of zorgen hebben over de motoriek van uw peuter of kleuter, ook dan bent u bij GVM’79 aan het goede adres! Door samenwerking met de kinderfysiotherapeuten van MTC Mijdrecht is er de mogelijkheid tot snel handelen bij problemen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beweegdiploma bij GVM'97

Mijdrecht - Klimmen, klauteren, slingeren, springen, balanceren, vallen en weer opstaan, voor kinderen van 3 tot 6 jaar, onder leiding van Esther de Vries, de hoofdtrainster van beweegdiploma en acrogym bij GVM’79. ‘Beweegdiploma’ staat niet alleen voor bewegen maar ook voor samen plezier hebben, extra uitdaging en een persoonlijke prestatie. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: