001 - Escaperoom aglemeen
Nederlandse taal voor iedereen

Nederlandse taal voor iedereen


Geplaatst op: 26 oktober 2015

Uithoorn - In buurtstudio Pavones aan de Arthur van Schendellaan 55 in Uithoorn wordt er, groepsgewijs, Nederlandse les aan allochtone vrouwen gegeven. Deze vrouwen willen verder komen in de Nederlandse samenleving en taal is hierbij een eerste vereiste.

Wegens uitbreiding van de groepen enerzijds en het kunnen aanbieden van lessen op beginners- en gevorderden niveau anderzijds, is het bestuur van stichting Pavones heel hard op zoek naar enthousiaste taalvrijwilligers. Als u het ook vanzelfsprekend vindt dat iedereen de Nederlandse taal goed zou moeten kunnen beheersen en kunt u daar per week 2-3 uur aan bijdragen? Vindt u het leuk om mensen, ongeacht hun afkomst en religie een stapje verder te helpen met de Nederlandse Taal? Dan bent u de vrijwilliger die wij zoeken!

U zult, aan de hand van methodes en materialen, aan een groep les geven. Uiteraard zorgt de stichting voor juiste begeleiding en deskundigheidsbevordering. Wij verwachten van u bereidheid om hieraan deel te nemen.

Voelt u zich betrokken bij deze doelgroep en heeft u interesse in het geven van taallessen, neemt u dan contact op met Mavis Liesdek, voorzitter van stichting Pavones. telefoonnummer (0297) 785218 of (06) 53611452 of per e-mail info@stichtingpavones.nl

Bent u nieuwsgierig? Neem vast een kijkje op de site van Pavones via www.stichtingpavones.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nederlandse taal voor iedereen

Uithoorn - In buurtstudio Pavones aan de Arthur van Schendellaan 55 in Uithoorn wordt er, groepsgewijs, Nederlandse les aan allochtone vrouwen gegeven. Deze vrouwen willen verder komen in de Nederlandse samenleving en taal is hierbij een eerste vereiste. Wegens uitbreiding van de groepen enerzijds en het kunnen aanbieden van lessen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: