001 -Family
Vinkeveen krijgt weer fraaie agenda

Vinkeveen krijgt weer fraaie agenda


Geplaatst op: 26 oktober 2015

Vinkeveen - is een bijzonder dorp. Dat Vinkeveen een bijzonder en fraai dorp is, heeft korfbalvereniging De Vinken vorig jaar al laten zien bij de verkoop van maar liefst duizend (Vinkeveense) agenda’s. Ook dit jaar heeft De Vinken – in samenwerking met grafisch ontwerpbureau Pijl 14 – een fraaie agenda samengesteld. De leden van De Vinken gaan die a.s. zaterdag 31 oktober huis-aan-huis verkopen in een groot deel van Vinkeveen en Waverveen.

Meer dan een agenda
Eigenlijk is deze Vinkeveense agenda veel meer dan gewoon een agenda. Het is een boekje met beelden van Vinkeveen door het hele jaar heen. ‘s Zomers, ‘s winters, ‘s morgens vroeg, overdag, ‘s avonds laat, op de plas, in de polder en in het dorp. Elke keer weer laat het zien hoe mooi Vinkeveen en ook Waverveen is.
Daarnaast is het een boekje met beelden van vroeger. Voor veel mensen herkenbaar, voor andere juist een aansporing om na te denken waar dat toch precies geweest zou moeten zijn. Vergezeld door verhalen uit de ‘oude doos’, veelal met feitjes en weetjes die bij lang niet iedereen bekend zijn. Luchtig op papier gezet door de Vinkeveense verhalenverteller Fons Compier.
Het kalendarium ontbreekt natuurlijk ook niet, net zoals een evenementenoverzicht, dat laat zien dat er in 2016 weer heel wat te doen is in Vinkeveen.

Een collector’s item en een cadeautip
Kortom, een boekje om te hebben, te gebruiken en te bewaren. Een echt collector’s item. Voor huidige inwoners van Vinkeveen, maar ook voor oud-Vinkeveners en Waverveners (cadeautip kerst: voor familie die niet meer in Vinkeveen woont).

Dit unieke product is te koop voor maar € 7,95. U kunt de agenda ook bestellen (en bekijken) via www.de-vinken.nl. Doe dit wel snel, want hoewel de oplage is verhoogd naar maar liefst 1500 stuks geldt ook dit jaar op=op.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveen krijgt weer fraaie agenda

Vinkeveen - is een bijzonder dorp. Dat Vinkeveen een bijzonder en fraai dorp is, heeft korfbalvereniging De Vinken vorig jaar al laten zien bij de verkoop van maar liefst duizend (Vinkeveense) agenda’s. Ook dit jaar heeft De Vinken – in samenwerking met grafisch ontwerpbureau Pijl 14 – een fraaie agenda … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: