001 -Family
De mannen van Mijdrecht bij Shopping Mijdrecht

De mannen van Mijdrecht bij Shopping Mijdrecht


Geplaatst op: 26 oktober 2015

Mijdrecht - Zondag 25 oktober, de laatste zondag van de maand,waren de winkels in het centrum van Mijdrecht weer open tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Deze zondag stonden de Mannen van Mijdrecht (maar ook die van daarbuiten) centraal.

Op het Raadhuisplein toonde een 5 tal autodealers ( Van Yperen, Van Ekris, Berkelaar, Van Nieuwkerk en Stoof) de nieuwste modellen. Ook de nieuwste motoren van Roké warem te bewonderen. De  Phonehouse presenteerde een rallyteam van Mitsubishi Lancer EVO 6 waarbij genoten kon worden van de heerlijk hapjes van Poelier van Egmond.

Altijd al eens in de cockpit van een formule 1 willen plaatsnemen, ook dat kan een echte Formule 1 simulator was aanwezig om je racekunsten te vertonen. Bij het Rechthuis kon iedereen boven de 18 jaar zelf eens proberen hoe het is om een biertje te tappen tijdens de spectaculaire Tap Challenge. 

Zie voor een sfeerimpressie ons fotoalbum. 
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De mannen van Mijdrecht bij Shopping Mijdrecht

Mijdrecht - Zondag 25 oktober, de laatste zondag van de maand,waren de winkels in het centrum van Mijdrecht weer open tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Deze zondag stonden de Mannen van Mijdrecht (maar ook die van daarbuiten) centraal. Op het Raadhuisplein toonde een 5 tal autodealers ( Van Yperen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: