001 -Family
‘Door de Mangel’ ontvangt Gerard Joling als 100e gast

‘Door de Mangel’ ontvangt Gerard Joling als 100e gast


Geplaatst op: 27 oktober 2015

Aalsmeer – De lokale omroep van Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving verzorgt al bijna 25 jaar wekelijks zeer aantrekkelijke programma’s. Informatie, amusement, actualiteiten, human interest, sport, cultuur en nog veel meer. Ook komende week kunt u weer het nodige verwachten van de vrijwilligers van Radio Aalsmeer. Maandagavond 2 november a.s. zal het programma ‘Door de Mangel’ de 100e gast ontvangen en dat wordt niemand minder dan de bekende Aalsmeerder Gerard Joling! In het programma ‘Aalsmeer Politiek’ zal komende zaterdag de fractie van Aalsmeerse Belangen (AB) hun licht laten schijnen op de gemeentelijke politiek van afgelopen week. Maar er is nog veel meer!

‘Door de Mangel’ pakt uit met Gerard Joling
Afgelopen maandag was Louis Blauwhoff de 99e Aalsmeerder die gemangeld werd in ‘Door de Mangel’. De financial controller vertelde een rustige maar sportieve mensen-mens te zijn. De hobby-wielrenner maakt graag verre reizen samen met zijn vrouw en is o.a. in Australië, Cuba en Borneo geweest.
Na de 99e volgt ook de 100e gast en dat is natuurlijk een bijzonder moment. Daarom zijn de presentatoren Mylène en Elbert en technicus Edgar op zoek gegaan naar een bijzondere Aalsmeerder om dit heugelijke moment extra luister bij te zetten. De programmamakers zijn dan ook zeer verheugd te kunnen aankondigen dat niemand minder dan Gerard Joling komende maandag om 19.00 uur naar de Radio Aalsmeer-studio zal komen. Hij zal een uur lang op de bekende manier ‘gemangeld’ worden en tevens zal zijn favoriete muziek te horen zijn. Mocht u Gerard een vraag willen stellen, dan kunt u dat doen door een mailtje te sturen naar studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Bob Dylan special in ‘Sem op Zaterdag’
Aanstaande zaterdag 31 oktober is het weer tijd voor een special bij ‘Sem op Zaterdag’. Deze keer is Dick Kuin te gast bij Sem. Dick heeft muziek van songwriter Bob Dylan bij zich, zowel door Dylan zelf gezongen als performers die Dylans muziek gecoverd hebben. Uiteraard aandacht voor het aandeel dat Bob Dylan heeft in de ontwikkeling van de Amerikaanse muziekcultuur. Het belang daarvan wordt wel het meest onderstreept door de in 2012 door Barack Obama aan Bob Dylan toegekende ‘Presidential Medal of Freedom’. Het belooft een luisterenswaardig uur te worden a.s. zaterdag om 11.00 uur op Radio Aalsmeer.

Serie ‘Spotlight’
Op de nieuwssite ‘Aalsmeer Vandaag’ en www.radioaalsmeer.nl kunt u enige tijd de serie ‘Spotlight’ lezen waarin iedere week een andere vrijwilliger van Radio Aalsmeer wordt voorgesteld, deze week is dat Adrie de Rooij, ook wel bekend als de Beer van Aalsmeer of Sigarie. Hij presenteert de An en Aad-show (samen met Annamarie Noordhoek) en Gospeltracks.

‘Let’s go’ belt met stoomboot
Joey en Kim sluiten de maand oktober prettig af met ‘Let’s Go!’ Tussen 18.00 en 19.00 ontvangen zij weer gezellige gasten en hoor je je favoriete muziek. Danielle komt langs met ‘Danielle’s Kinderkeuken’. Ze vertelt wat je allemaal kan doen met pompoen! Natuurlijk kan je hem uithollen maar je kan er ook iets lekkers mee maken! Scoutinggroep TIFLO komt weer gezellig langs. Zij hebben het zaterdag 31 oktober erg druk met hun jaarlijkse actie. Wat ze precies gaan doen, dat komen ze vrijdag nog even vertellen. Ook heeft Kim een heel bijzonder telefoonnummer gekregen welke weleens afkomstig kan zijn van de stoomboot! Van wie dat nummer is? Daar ga je vrijdag achter komen.

‘Halte Zwarteweg’ op Bond-toer
Donderdag 29 oktober zendt ‘Halte Zwarteweg’ geen interview uit, maar kunt u een uur lang muziek beluisteren rond het thema James Bond. Met o.a. nummers van Shirley Bassey (Goldfinger), Paul McCartney (Live and let die), Louis Armstrong (We have all the time in the world) en niet te vergeten de nieuwste van Sam Smith (Writing's On The Wall) de titelsong voor de nieuwste bond film ‘Spectre’ die donderdag in première gaat.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Door de Mangel’ ontvangt Gerard Joling als 100e gast

Aalsmeer – De lokale omroep van Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving verzorgt al bijna 25 jaar wekelijks zeer aantrekkelijke programma’s. Informatie, amusement, actualiteiten, human interest, sport, cultuur en nog veel meer. Ook komende week kunt u weer het nodige verwachten van de vrijwilligers van Radio Aalsmeer. Maandagavond 2 november a.s. zal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: