001 -Family
Carlijn Meijers wint kleurwedstrijd de Maricken

Carlijn Meijers wint kleurwedstrijd de Maricken


Geplaatst op: 27 oktober 2015

Wilnis - Om het verkoopkantoor van de nieuwe wijk de Maricken in Wilnis op te fleuren, heeft het Maricken Team kinderen uitgenodigd kleurplaten te kleuren. Op woensdag 14 oktober is de allermooiste inzending in het zonnetje gezet. Carlijn Meijers (8) uit Wilnis heeft met haar vrolijke creatie een familiespel gewonnen. Haar moeder ziet ernaar uit dat er snel jonge gezinnen bijkomen in Wilnis.

De verkoop van de eerste woningen verloopt voorspoedig. De verkoop van de tweede fase is alweer gestart. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 2 november om 12 uur inschrijven via http://www.brockhoff.nl/inschrijven. Na de inschrijving vindt toedeling plaats en worden kopers uitgenodigd voor een optiegesprek.

Meer informatie vindt u op www.demaricken.nl. Het verkoopkantoor op de bouwlocatie aan de Mijdrechtse Dwarsweg 35 in Wilnis is iedere woensdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 18.00 uur.

De werkzaamheden op het bouwterrein zijn in volle gang zodat de bouw van de eerste woningen nog dit jaar kan starten. De grond van de eerste fase is voldoende gezet. Daarom wordt de zandlaag van deze fase op dit moment verwijderd en doorgeplaatst naar een volgende fase zodat ook daar de grond kan zetten en woningbouw tijdig kan starten.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Carlijn Meijers wint kleurwedstrijd de Maricken

Wilnis - Om het verkoopkantoor van de nieuwe wijk de Maricken in Wilnis op te fleuren, heeft het Maricken Team kinderen uitgenodigd kleurplaten te kleuren. Op woensdag 14 oktober is de allermooiste inzending in het zonnetje gezet. Carlijn Meijers (8) uit Wilnis heeft met haar vrolijke creatie een familiespel gewonnen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: