001 -Family
Informatieavond bouw 9 woningen Hornweg 317 Aalsmeer

Informatieavond bouw 9 woningen Hornweg 317 Aalsmeer


Geplaatst op: 27 oktober 2015

Aalsmeer - Op maandag 2 november is er een informatieavond over de bouw van negen woningen ter hoogte van de Hornweg 317. De avond begint om 19.30 uur met een centrale presentatie in de foyer van de Mikado, Catharina Amalialaan 66.

In januari van dit jaar is al een eerste bijeenkomst georganiseerd door de projectontwikkelaar en de gemeente om omwonenden te laten participeren over dit woningbouwproject. De wensen van de omwonenden zijn zoveel mogelijk verwerkt in de startnotitie, die afgelopen juni door de gemeenteraad is vastgesteld. Ter voorbereiding van de bouw van de woningen moet nu eerst het bestemmingsplan herzien worden. Binnenkort wordt het ontwerp voor de herziening van het bestemmingsplan ter inzage gelegd.

Op de informatieavond van maandag 2 november worden omwonenden bijgepraat over de stand van zaken en over de verdere planning. De projectontwikkelaar HSB ontwikkeling en vertegenwoordigers van de gemeente zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

HSB heeft een bouwplan ontwikkeld voor negen vrijstaande woningen aan de Hornweg. Voorwaarde voor de bouw is dat de woningen passen in de lintbebouwing.
Voor meer informatie kijk op http://www.aalsmeer.nl/hornweg 317


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavond bouw 9 woningen Hornweg 317 Aalsmeer

Aalsmeer - Op maandag 2 november is er een informatieavond over de bouw van negen woningen ter hoogte van de Hornweg 317. De avond begint om 19.30 uur met een centrale presentatie in de foyer van de Mikado, Catharina Amalialaan 66. In januari van dit jaar is al een eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: