001 -Family
Bekendmakingen voortaan snel en makkelijk te vinden op www.overheid.nl

Bekendmakingen voortaan snel en makkelijk te vinden op www.overheid.nl


Geplaatst op: 28 oktober 2015

Aalsmeer - Hoe weet u of uw buurman een vergunning heeft aangevraagd voor een verbouwing of het kappen van een boom? De gemeente vindt het belangrijk u goed te informeren over zaken die uw directe leefomgeving aangaan. Vanaf 4 november publiceert gemeente Aalsmeer alle officiële publicaties en bekendmakingen op www.officielebekendmakingen.nl. Deze landelijke website is onderdeel van www.overheid.nl.

Burgemeester Jeroen Nobel, portefeuillehouder dienstverlening: “Op deze manier maken we informatie makkelijk toegankelijk voor inwoners en ondernemers. Ze hoeven niet langer allerlei kranten door te bladeren, maar kunnen snel en op elk moment bij de gewenste informatie op hun tablet, pc of mobiele telefoon. Om het nog makkelijker te maken kunnen mensen via email of een app op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in hun omgeving.”

Hoe werkt het?
Op de gemeentelijke website leggen wij uit hoe u op www.officielebekendmakingen.nl kunt zoeken en vindt u de juiste links naar deze website. U kunt zoeken op postcode, maar ook per thema of op de kaart. Daarnaast vindt u er de bekendmakingen in uw omgeving van andere overheidsinstellingen, zoals provincies en waterschappen.

Aanmelden
Om het u nog makkelijker te maken, kunt u zich aanmelden bij www.overheid.nl. U ontvangt dan per email informatie over nieuwe bekendmakingen in uw omgeving. U kunt ook de app downloaden. De app van de overheid heet ‘Officiële Bekendmakingen’. Daarnaast er de zogenaamde OmgevingsAlert app.

Publicatie in de krant
Voorlopig blijft de gemeente bekendmakingen ook nog op de mededelingenpagina in de krant plaatsen. En u kunt bij de balie Bouwen & Vergunningen op het gemeentehuis alle omgevingsvergunningen opvragen en inzien.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bekendmakingen voortaan snel en makkelijk te vinden op www.overheid.nl

Aalsmeer - Hoe weet u of uw buurman een vergunning heeft aangevraagd voor een verbouwing of het kappen van een boom? De gemeente vindt het belangrijk u goed te informeren over zaken die uw directe leefomgeving aangaan. Vanaf 4 november publiceert gemeente Aalsmeer alle officiële publicaties en bekendmakingen op www.officielebekendmakingen.nl. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: