001 -Family
Verkoop nieuwe wijk Vinkeveld van start

Verkoop nieuwe wijk Vinkeveld van start


Geplaatst op: 28 oktober 2015

Vinkeveen - De verkoop van Vinkeveld gaat van start. Op zaterdag 7 november tussen 10.00 en 13.00 uur kunnen geïnteresseerden in de Boei in Vinkeveen inschrijven op de eerste fase van deze nieuwe buurt in Vinkeveen. Een gevarieerd aanbod met meer dan 80 woningen en zes vrije kavels in traditioneel dorpse en jaren ’30 stijl is het resultaat van een co-creatietraject.

In drie woonworkshops hebben toekomstige bewoners hun ideeën en wensen gedeeld. Ontwikkelaars en gemeente hebben deze vertaald in een uniek woningaanbod en een bijzondere buurt met als sleutelwoorden groen, duurzaam en op dorpse maat.

In de eerste fase bieden Vink+Veenman, Bolton Ontwikkeling, MIII architecten en gemeente De Ronde Venen rijwoningen, verandawoningen, patio’s, beneden/bovenwoningen, tweekappers, (geschakelde) vrijstaande woningen en vrije kavels aan. 16 Flexwoningen van stichting afbouwwoningen zijn hieraan voorafgaand verkocht. Op www.woneninvinkeveld.nl wordt het totale woningaanbod gepresenteerd. Deze pagina’s worden continu aangevuld met detailinformatie als ontwerpen, plattegronden en prijzen.

Hoe werkt het?
Inschrijven is mogelijk vanaf 7 november tot maandag 23 november om 12.00 uur. Inschrijvingsformulieren worden uitgereikt tijdens de start van de verkoop en zijn vanaf dit moment digitaal beschikbaar. Inleveren van de formulieren kan bij de verkopende makelaars. Tijdens een openbare bijeenkomst op donderdag 26 november verzorgt een notaris vervolgens een loting. De gelukkigen worden vervolgens door de betrokken makelaar uitgenodigd voor een verkoopgesprek.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkoop nieuwe wijk Vinkeveld van start

Vinkeveen - De verkoop van Vinkeveld gaat van start. Op zaterdag 7 november tussen 10.00 en 13.00 uur kunnen geïnteresseerden in de Boei in Vinkeveen inschrijven op de eerste fase van deze nieuwe buurt in Vinkeveen. Een gevarieerd aanbod met meer dan 80 woningen en zes vrije kavels in traditioneel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: