001 -Family
Herstart IVN Werkgroep vlinders en libellen

Herstart IVN Werkgroep vlinders en libellen


Geplaatst op: 31 oktober 2015

De Ronde Venen /Uithoorn - Na jaren van afwezigheid zal er een nieuwe start worden gemaakt met de werkgroep vlinders en libellen bij IVN de Ronde Venen en Uithoorn. Het is de bedoeling om mensen die een passie hebben voor deze insecten bij elkaar te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen.

Er zal in 2016 worden begonnen met een vlindermonitoringsroute in de Bovenkerkerpolder, de nationale nachtvlindernacht zal ook worden georganiseerd en daarnaast nog andere activiteiten zoals excursies en lezingen. Ook wil de werkgroep bij een breder publiek vlinders en libellen onder de aandacht brengen. Omdat het, met name met vlinders, niet zo goed gaat is dit hard nodig.

De werkgroep zal zich inzetten voor uitbreiding van geschikt leefgebied in de beide gemeenten. Dit zal onder andere worden gedaan door de aanvraag voor de aanleg van een Idylle in het Libellebos te Uithoorn.

Iedereen met interesse voor vlinders en/of libellen kan zich aanmelden om zich aan te sluiten bij de werkgroep. Je kan hiervoor mailen naar Jasper de Vries, jasperdevries81@gmail.com . Voor meer informatie kan je terecht op de pagina van de werkgroep https://www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn/werkgroepen-ambities/werkgroep-vlinders-en-libellen


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herstart IVN Werkgroep vlinders en libellen

De Ronde Venen /Uithoorn - Na jaren van afwezigheid zal er een nieuwe start worden gemaakt met de werkgroep vlinders en libellen bij IVN de Ronde Venen en Uithoorn. Het is de bedoeling om mensen die een passie hebben voor deze insecten bij elkaar te brengen en samen leuke activiteiten te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: