001 -Family
Kwinkslag behaalt het 1e punt in de competitie

Kwinkslag behaalt het 1e punt in de competitie


Geplaatst op: 31 oktober 2015

Vinkeveen - Het mixteam van Badmintonvereniging Kwinkslag heeft bij de thuiswedstrijd in de Boei te Vinkeveen het eerste punt binnen gehaald. Dit jaar is het een behoorlijk sterke poule waarin we geloot zijn, maar Ton wist ons dit keer toch aan een punt te helpen.

De wedstrijden zijn behoorlijk spannend en daardoor worden er nog wel eens 3 setters gespeeld. Ton gaf niet op in z’n single en daardoor werd hij dit keer beloond met een overwinning. Uiteraard was het team apetrots met dit behaalde punt.

Alle dubbels, singles en mixen waren goed gespeeld en met een tevreden gevoel hebben we deze wedstrijd beëindigd. Volgende week is er weer een thuiswedstrijd van het mixteam en hier verwachten we toch zeker een aantal punten te pakken. We hebben er zin in.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag behaalt het 1e punt in de competitie

Vinkeveen - Het mixteam van Badmintonvereniging Kwinkslag heeft bij de thuiswedstrijd in de Boei te Vinkeveen het eerste punt binnen gehaald. Dit jaar is het een behoorlijk sterke poule waarin we geloot zijn, maar Ton wist ons dit keer toch aan een punt te helpen. De wedstrijden zijn behoorlijk spannend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: