CSW is ARC de baas

Geplaatst op: 2 november 2015

Wilnis - CSW boekte zaterdag 3 kostbare punten. Op bezoek bij ARC uit Alpen aan den Rijn werd na een benauwde slotfase een 1-2 overwinning geboekt.

CSW keek al heel vroeg tegen een achterstand aan. Na 4 minuten spelen kreeg ARC een hoekschop te nemen. De bal werd vervolgens niet goed weggewerkt en de pegel op doel werd in eerste instantie nog gestopt door doelman Jordy Wens maar in de rebound was hij kansloos. CSW pakte de draad goed op na deze vroege tegenslag en de ploeg lag bij vlagen prima combinaties op de mat. Het kreeg nog 2 vrije trappen te nemen via Elroy Baas op een meter op 25 van het doel maar bij de eerste stond de muur in de weg en de tweede ging over het doel. Maar na 20 minuten spelen kwam CSW toch dik verdiend op 1-1. Bram Bode kwam op rechts prima door en bediende Vincent van Hellemondt op maat die vrijstond op de rand zestienmeter. Van Hellemondt bedacht zich niet en schoot de bal uiterst precies in de linkerbenedenhoek. CSW kwam hierna een keer goed weg toen een voorzet vanaf rechts door alles en iedereen werd gemist. CSW bleef de beter voetballende ploeg en kwam nog voor rust op voorsprong. Bij een dieptebal van Bram Bode ontstond er een misverstand tussen de doelman van ARC en een verdediger waardoor van Hellemondt de bal oppikte en de bal in het lege doel plaatste.

Na rust een feller ARC dat probeerde steeds meer druk te zetten op de defensie van CSW. CSW kwam deze fase echter goed door en kreeg een enorme kans om de voorsprong uit te bouwen. Na een prima aanval over links via Dave en Mike Cornelissen belandde de bal bij de vrijstaande Bram Bode die vervolgens maar net voorlangs schoot. ARC zette een tandje bij en werd steeds dreigender. Het kreeg een prima kans maar de inzet werd uitstekend gestopt door Wens waarna de bal voor de doellijn werd weggewerkt door Jelle v.d. Bosch. Aan de andere kant verdween een schot van van Hellemondt maar net naast na goed terugleggen van Sander Kunkeler. CSW kreeg steeds meer ruimte om te voetballen maar de ploeg was in de tweede helft iets te slordig bij de laatste bal. In het laatste kwartier schoof ARC zijn laatste verdediger door richting de spitsen. De ballen werden in zestien gepompt en er ontstonden voor CSW een paar benauwde momenten maar CSW bleef op de been via Wens, een prima verdediging en het nodige geluk. Vlak voor tijd leek ARC dan toch gelijk te maken toen een voorzet hard en laag werd ingeschoten maar echter in buitenspelpositie waardoor het feest niet door ging. Bij de laatste voorzet van ARC kroop CSW door het oog van de naald toen de bal met het hoofd werd teruggelegd maar voor CSW gelukkig niemand voor het doel om af te ronden en zodoende kon de ploeg uit Wilnis 3 kostbare punten meenemen uit Alphen aan den Rijn.

Wilnis - CSW boekte zaterdag 3 kostbare punten. Op bezoek bij ARC uit Alpen aan den Rijn werd na een benauwde slotfase een 1-2 overwinning geboekt. CSW keek al heel vroeg tegen een achterstand aan. Na 4 minuten spelen kreeg ARC een hoekschop te nemen. De bal werd vervolgens niet … Lees meer »