001 -Family
Fantastisch Halloween-griezelfeest bij Colijn

Fantastisch Halloween-griezelfeest bij Colijn


Geplaatst op: 2 november 2015

Uithoorn - Afgelopen zaterdag was het 31 oktober en dus DE dag van Halloween. Dit jaar de tweede editie van de Halloween Kinderdisco bij Dans- en Partycentrum Colijn, georganiseerd door Bianca Viveen en gesponsord door de Gemeente Uithoorn.

Alle kinderen uit Uithoorn waren van harte welkom en dat hebben ze geweten! Ruim 220 kinderen waren aanwezig in het prachtig versierde partycentrum en bijna allen kinderen waren zelf echt te griezelig om naar te kijken! Het thema van dit jaar was ‘Horror Ziekenhuis’ en de medewerkers waren dan ook verkleed als operatieartsen en zusters, de kinderen kregen bij binnenkomst direct een glaasje griezellimondade.
Het feest werd geopend door wethouder Ria Zijlstra, zij heette alle kinderen van harte welkom en heeft natuurlijk ook een kijkje genomen in het spoohuis.
Net als vorig jaar was er ook weer een spookhuis in de andere zaal en volgens de kinderen was hij nog enger als het jaar daarvoor. In het spookhuis 8 acteurs die hun best gedaan hebben de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Aan het begin van de avond nog een beetje rustig aan voor de kleintjes maar later op de avond gingen ze helemaal los! Een skelet achter de piano, een lijk op een brancard, een hele enge engel, Mr Frankenstein himself en twee zusjes die de kinderen probeerden te verleiden met hen te spelen..... brrrrrrrr.
In de grote zaal natuurlijk lekker dansen, spelletjes doen en genieten van de mooie, enge ballondecoraties van Marjolein Wevers en natuurlijk een chippie van Jos v.d. Berg. Aan het eind nog een heerlijke ‘griezel cupcake’ mee naar huis. Voor sommige kinderen was de avond al vroeg begonnen; zij mochten bij Marvin Meeuwig van The Family eerst uitgebreid eten en daarna door naar het feest. Wij danken iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit fantastische feest. Bianca en Heleen zijn al weer aan het brainstormen over het thema van volgend jaar.......

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fantastisch Halloween-griezelfeest bij Colijn

Uithoorn - Afgelopen zaterdag was het 31 oktober en dus DE dag van Halloween. Dit jaar de tweede editie van de Halloween Kinderdisco bij Dans- en Partycentrum Colijn, georganiseerd door Bianca Viveen en gesponsord door de Gemeente Uithoorn. Alle kinderen uit Uithoorn waren van harte welkom en dat hebben ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: