001 -Family
Workshop voor ouders: Kinderen wijs met media

Workshop voor ouders: Kinderen wijs met media


Geplaatst op: 2 november 2015

Vinkeveen / Workshops Lokaal organiseert op woensdagavond 25 november van 20:00-22:00uur in Bibliotheek Vinkeveen een inspirerende workshop voor ouders die hun kinderen (van 4 t/m 12 jaar) wegwijs willen maken in de mediajungle.

• Hoe help je je kinderen mediawijs te worden?
• Welke werkende afspraken hebben andere gezinnen over ‘beeldschermtijd’?
• Hoe begeleid en bescherm je je kind ‘online’?

Tijdens deze 2 uur durende workshop wissel je volop ervaringen uit met andere ‘ervaringsdeskundigen’. Als ouders kun je veel aan elkaar hebben! Daarnaast krijg je volop tips & ideeën aangereikt. Aan het einde van de avond ga je geïnspireerd naar huis met een heleboel concrete tips (en een leuk boekje), zodat je je kinderen helpt verstandig om te gaan met (sociale) media.

Workshops Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente. Ouders Lokaal is een samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Deelname is gratis. Voor meer informatie of aanmelding voor de workshop zie de website www.ouderslokaal.nl of email drv@ouderslokaal.nl.

Oproep: Ouders Lokaal is ook nog op zoek naar ouders die het Jongeren Lokaal willen versterken!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop voor ouders: Kinderen wijs met media

Vinkeveen / Workshops Lokaal organiseert op woensdagavond 25 november van 20:00-22:00uur in Bibliotheek Vinkeveen een inspirerende workshop voor ouders die hun kinderen (van 4 t/m 12 jaar) wegwijs willen maken in de mediajungle. • Hoe help je je kinderen mediawijs te worden?• Welke werkende afspraken hebben andere gezinnen over ‘beeldschermtijd’?• … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: