001 -Family
Eerste Kerstdag weer een KerstInn De Ronde Venen

Eerste Kerstdag weer een KerstInn De Ronde Venen


Geplaatst op: 2 november 2015

Mijdrecht - Op de avond van eerste kerstdag opent KerstInn De Ronde Venen ook dit jaar weer haar deuren als alternatief voor mensen in De Ronde Venen die opzien tegen de feestdagen.

Juist voor die groep mensen die niet (meer) beschikken over een groep mensen om hen heen om kerst mee te vieren, is er KerstInn De Ronde Venen. Met de hulp van vele vrijwilligers en de gulle medewerking van sponsoren is het mogelijk om in 2015 alweer de vierde editie te organiseren.

Zie je er tegenop om de kerstdagen in je eentje door te brengen? Kun je de eindjes moeilijk aan elkaar knopen en wil je van kerst toch een feest maken? Wil je kerst vieren zoals het eigenlijk bedoeld is, een gezellig samenzijn met gelijkgestemden? Kom dan naar KerstInn De Ronde Venen, de herberg waar op eerste kerstdag altijd plaats is.

Net zoals vorig jaar worden alle deelnemers aan de KerstInn op 25 december vanaf 17.00 uur gastvrij onthaald bij Walraven aan de Industrieweg in Mijdrecht. Daar wordt hen in het bedrijfsrestaurant een feestelijke maaltijd plus ontspannen vermaak aangeboden. De KerstInn sluit de deuren weer rond 22.00 uur.

Aanmelden vanaf nu
Aanmelden voor de KerstInn kan vanaf nu via Servicepunt De Ronde Venen (tel: 0297-58 76 00 of kom persoonlijk langs) of digitaal via kerstinndrv@gmail.com. Dat kan tot maandagochtend 21 december 12.00 uur, maar wacht niet tot het laatste moment!

Het deelnametarief voor de KerstInn is €20 per persoon, voor zowel gasten als vrijwilligers. Deze bijdrage dient vooraf voldaan te worden. Vervoer van en naar de KerstInn is mogelijk, bij aanmelding kan dat worden aangegeven.
Wil je alvast een voorproefje? Bij elk Servicepunt, in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Abcoude, ligt ter inzage een fotoboekje waar het plezier van af spat!

Vrijwilligers ook welkom
Vele handen maken licht werk… Vrijwilligers zijn dan ook zeker welkom! Neem contact op met Adriana Kegley (06 - 539 02 920 of via kerstinndrv@gmail.com) om erachter te komen waarbij ondersteuning nodig is.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste Kerstdag weer een KerstInn De Ronde Venen

Mijdrecht - Op de avond van eerste kerstdag opent KerstInn De Ronde Venen ook dit jaar weer haar deuren als alternatief voor mensen in De Ronde Venen die opzien tegen de feestdagen. Juist voor die groep mensen die niet (meer) beschikken over een groep mensen om hen heen om kerst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: