001 -Family
Gerard Joling gemangeld als 100ste gast

Gerard Joling gemangeld als 100ste gast


Geplaatst op: 3 november 2015

Aalsmeer -   Afgelopen maandag ontving het programma ‘Door de Mangel’ de honderdste gast. Niemand minder dan Gerard Joling nam plaats achter de microfoon van Aalsmeers enige talkshow. Maar ook de wekelijkse show ‘The Friday Zone’ ontvangt binnenkort een grote gast. Radiolegende Elly van Amstel zal samen met Robin Schouten de presentatie verzorgen. Robert van Rijn en Dirk van der Zwaag van de VVD zullen zaterdag om 12.00 uur de politieke week doornemen in ‘Aalsmeer Politiek’ en ‘Let’s Go’ belt weer met de stoomboot. Tenslotte in de ‘Top 10 van…’ komende maandag om 20.00 uur de zanger van de Hucksters: Hans Millenaar.

Gerard Joling in ‘Door de Mangel’
Maandag 2 november jl. was het dan zo ver: de honderdste gast in de Aalsmeerse talkshow 'Door de Mangel' op Radio Aalsmeer. Zus en broer Mylène en Elbert mangelen iedere week een bekende of onbekende Aalsmeerder of Kudelstaarter. Voor deze mijlpaal zijn zij opzoek gegaan naar een bijzondere gast. Zeer verheugd waren zij dat manager Wino Omtzigt positief reageerde en Gerard afgelopen maandag de studio binnen kwam wandelen. En het werd een zeer vermakelijke uitzending. Gerard werd op de gebruikelijke manier gemangeld en gaf overal antwoord op. Zo gaf hij aan Aalsmeer één van de meest lelijke dorpen van Nederland te vinden. Wel heeft Joling bewondering voor de hardwerkende Aalsmeerders. Hij omschreef zichzelf in de uitzending als eerlijk, professioneel en melancholiek. Daarnaast vertelde hij dat de kritiek die hij soms krijgt, goed naast zich neer kan leggen.

Ook had de Aalsmeerse zanger nog een tweetal primeurs: na 18 jaar in zijn woning aan de Uiterweg gewoond te hebben, gaat Gerard verhuizen. Waarheen wilde hij, ondanks aandringen, nog niet onthullen. Tevens beloofde de zanger rond de kerst voor de Aalsmeerse ouderen op te treden. Het interview terugluisteren? Kijk dan op www.radioaalsmeer.nl

Komende maandag is er om 19.00 uur weer een nieuwe gast in ‘Door de Mangel’. Dat is geworden Vincent van der Laan, uitgenodigd door Louis Blauwhoff. Hij wil graag weten hoe de overstap van een accountantskantoor naar een ziekenhuis hem is bevallen.

Elly van Amstel als co-presentatrice
Vrijdag de 13e wordt een bijzondere avond op Radio Aalsmeer. Het is gelukt om radiolegende Elly van Amstel te strikken om eenmalig ‘The Friday Zone’ mee te presenteren. Presentator Robin Schouten: “Deze vrouw heeft een enorme radio geschiedenis, heeft gewerkt op zeezenders zoals Radio Monique en Radio 819 en in de jaren 80 bij de bekende Amsterdamse piratenzenders zoals o.a. Octaaf. Vrouwen op de radio waren altijd in de minderheid in die tijd en bijna uniek, daarom vind ik het een eer dat deze geweldige radiostem naar Radio Aalsmeer wil komen.” Van 19.00 tot 21.00 uur zal Elly van Amstel samen te horen zijn met de vaste presentator van The Friday Zone Robin Schouten. Het programma brengt je in de stemming voor het weekend met onverwachts goeie dansklassiekers uit de jaren 70, 80 en 90 maar ook het juiste geluid uit de 00’s en 10’s.

Marc de Hond in ‘Halte Zwarteweg’
Komende donderdag zenden de makers van ‘Halte Zwarteweg in hun programma een interview uit met Marc de Hond. Hij vertelt over zijn theatervoorstelling "Scherven brengen geluk" die momenteel in diverse theaters uitgevoerd worden. Verder praat hij over zijn sport rolstoelbasketbal waarin hij in het Nederlands team heeft gespeeld. De uitzending is te beluisteren op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur.

‘Let’s go’ belt met stoomboot
Joey en Kim hebben aankomende vrijdag om 18.00 uur een echte DJ in huis! In Let’s Go got Talent hebben ze deze maand DJ Michael, hij komt vrijdag zijn eigen mix laten horen. Dennis komt weer langs en samen met Kim gaat hij proberen contact te leggen met de stoomboot. De pieten hebben namelijk nieuws! Heb jij trouwens al het Sinterklaas-geluid geraden? Vrijdag heb je weer kans om goed te luisteren en wie weet win jij wel 2 kaartjes voor de Sinterklaasvoorstelling op 28 november bij het Crown Theater.
Kim gaat ook bellen met Marco Hoving, hij speelt David in de musical Spijt! Heb jij een vraag voor Marco over de rol die hij speelt of over de musical? Stuur deze naar letsgo@radioaalsmeer.nl en zal Kim deze vrijdag voor je vragen.

Serie ‘Spotlight’
Op de nieuwssite ‘Aalsmeer Vandaag’ en www.radioaalsmeer.nl kunt u enige tijd de serie ‘Spotlight’ lezen waarin iedere week een andere vrijwilliger van Radio Aalsmeer wordt voorgesteld, deze week is dat Kim Maarse. Zij presenteert het familieprogramma ‘Let’s Go’ en maandelijks het ‘Weekend Magazine’ op zondagmiddag.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerard Joling gemangeld als 100ste gast

Aalsmeer -   Afgelopen maandag ontving het programma ‘Door de Mangel’ de honderdste gast. Niemand minder dan Gerard Joling nam plaats achter de microfoon van Aalsmeers enige talkshow. Maar ook de wekelijkse show ‘The Friday Zone’ ontvangt binnenkort een grote gast. Radiolegende Elly van Amstel zal samen met Robin Schouten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: