De Baat (3e)
Oefenduel G-Hockeyteams Mijdrecht groot succes

Oefenduel G-Hockeyteams Mijdrecht groot succes


Geplaatst op: 3 november 2015

Mijdrecht - Met een beetje extra spanning betraden de G-Hockeyspelers van Hockey Vereniging Mijdrecht en Mixed Hockey Club Woerden afgelopen zaterdag het veld in Mijdrecht. Deze dag stond een oefenwedstrijd op het programma tussen de beide teams. Nooit eerder speelden deze G-teams tegen een andere vereniging, een bijzondere ontmoeting dus. En het werd een groot succes.

“De spelers keken er enorm naar uit. Beide teams hebben onvoldoende spelers om competitie te spelen, maar middels dit soort initiatieven kan er toch wat wedstrijdervaring worden opgedaan”, zegt Randy van Schravendijk. Hij is als combinatiefunctionaris van Beweegteam Woerden betrokken bij G-Hockey. “Er was wel wat extra spanning voelbaar”, vult Daniëlle Hartog aan. Zij is vrijwilligerscoördinator van G-Hockey bij HVM. “Maar wat was het leuk. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. In het voorjaar van 2016 spelen we weer tegen elkaar, maar dan in Woerden.”

Het initiatief tot het oefenduel werd genomen na contact met sportconsulent Sandra van Wijhe-Faase van Sportservice provincie Utrecht. Zij is regionaal actief op het gebied van aangepast sporten in de gemeenten Woerden, Stichtse Vecht en De Ronde Venen. ”Geweldig om deze twee teams en verenigingen samen te zien”, aldus Sandra. Na een gezamenlijke warming up, verzorgd door de trainer van HVM, waar spelers van beide teams elkaar aanwijzingen gaven, werd er een echte wedstrijd gespeeld. MHC Woerden was hockeyend net wat beter en won met 0-6. Het plezier spatte ervan af.

Na afloop schudden spelers en begeleiders elkaar de hand en werd gezamenlijk afgesloten in de kantine van HVM. “Een zeer geslaagde activiteit”, aldus Daniëlle. Randy: “We zien HVM in het voorjaar van 2016 graag naar Woerden komen.” Voor meer informatie over het G-Hockey kan worden gekeken op www.hvmijdrecht.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oefenduel G-Hockeyteams Mijdrecht groot succes

Mijdrecht - Met een beetje extra spanning betraden de G-Hockeyspelers van Hockey Vereniging Mijdrecht en Mixed Hockey Club Woerden afgelopen zaterdag het veld in Mijdrecht. Deze dag stond een oefenwedstrijd op het programma tussen de beide teams. Nooit eerder speelden deze G-teams tegen een andere vereniging, een bijzondere ontmoeting dus. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: