001 -Family
RINGVAARTLOOP op zondag 29 november

RINGVAARTLOOP op zondag 29 november


Geplaatst op: 6 november 2015

Aalsmeer - Op zondag 29 november a.s. organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer, mede dankzij de bijdrage van Fit4Run, weer de jaarlijkse Ringvaartloop. De hoofdafstand is 10 Engelse Mijl: exact 16,1 kilometer. De start is om 11:00 uur op de atletiekbaan aan de Sportlaan in Aalsmeer. Heeft u dit jaar meegedaan met de Dam tot Damloop? Dan is dit een uitstekende kans om uw prestatie op deze afstand te verbeteren!

Voor wie de voorkeur geeft aan een kortere afstand is er ook een 5 en een 10km (start om 11:10u) en voor de kinderen is er, net als voorgaande jaren, een 1 km Kidsrun. Zij worden om 10:30 uur weggeschoten.

Op alle afstanden zijn er prijzen beschikbaar gesteld door Fit4Run uit Hoofddorp voor de nummers 1, 2 en 3. Na afloop krijgen alle deelnemers een herinnering aan de loop mee. Inschrijven kan al via www.inschrijven.nl. Meer informatie vindt u op www.avaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

RINGVAARTLOOP op zondag 29 november

Aalsmeer - Op zondag 29 november a.s. organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer, mede dankzij de bijdrage van Fit4Run, weer de jaarlijkse Ringvaartloop. De hoofdafstand is 10 Engelse Mijl: exact 16,1 kilometer. De start is om 11:00 uur op de atletiekbaan aan de Sportlaan in Aalsmeer. Heeft u dit jaar meegedaan met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: