001 -Family
Vinkeveners aangehouden na onderzoek schietpartij Hilversum

Vinkeveners aangehouden na onderzoek schietpartij Hilversum


Geplaatst op: 6 november 2015

Vinkeveen / Hilversum - Bij een politieactie zijn donderdag 5 november drie verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij in Hilversum begin september.

In de nacht van 4 op 5 september vond een schietpartij plaats nabij een horecagelegenheid op de Havenstraat in Hilversum. De politie kon toen twee verdachten aanhouden en startte vervolgens een onderzoek. Naar aanleiding van dit onderzoek konden agenten donderdag rond 6.00 uur nog drie mannen, van 29, 24 en 22 jaar oud, aanhouden in een woning in Vinkeveen. Bij het doorzoeken van de woning werden een grote hoeveelheid drugs, contact geld en wapens aangetroffen. De politie nam de spullen in beslag en zet het onderzoek voort.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveners aangehouden na onderzoek schietpartij Hilversum

Vinkeveen / Hilversum - Bij een politieactie zijn donderdag 5 november drie verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij in Hilversum begin september. In de nacht van 4 op 5 september vond een schietpartij plaats nabij een horecagelegenheid op de Havenstraat in Hilversum. De politie kon toen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: