001 - Tuimarkt
Sportieve instuif doet mee met de Kraanwaterdag

Sportieve instuif doet mee met de Kraanwaterdag


Geplaatst op: 6 november 2015

Woensdag 4 november was het Kraanwaterdag. Een dag waarop er gestreefd wordt om alle kinderen op school water te laten drinken in plaats van pakjes drinken. Gewoon, omdat het lekker én gezond is!

Daar kon What’s Up in Uithoorn uiteraard niet aan voorbij gaan. Na schooltijd druppelden 70 enthousiaste kinderen een voor een binnen bij de wekelijkse Sportieve Instuif in sporthal de Scheg. De mascotte Druppie kon op deze dag natuurlijk niet ontbreken en werd met open armen ontvangen. De instuif werd afgesloten met een flesje water, want van al dat sporten krijg je energie, maar ook dorst! Met dank aan Zorg en Zekerheid.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij ook graag meedoen met de sport – en spelactiviteiten bij de Sportieve Instuif? Kom dan op woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur gezellig meedoen in sporthal de Scheg! Deelname is gratis, maar neem wel je binnenschoenen mee!

Kan je niet op de woensdagmiddag of ben je jonger dan 6 jaar? Er is meer te doen in de wijk! Voor het totale aanbod kan je terecht op www.whatsupuithoorn.nl onder het kopje wijkaanbod.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportieve instuif doet mee met de Kraanwaterdag

Woensdag 4 november was het Kraanwaterdag. Een dag waarop er gestreefd wordt om alle kinderen op school water te laten drinken in plaats van pakjes drinken. Gewoon, omdat het lekker én gezond is! Daar kon What’s Up in Uithoorn uiteraard niet aan voorbij gaan. Na schooltijd druppelden 70 enthousiaste kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: